Αγόρασα καινούργιο πλυντήριο πιάτων. Αυτό είναι αποτελεσματικό; επίσης είναι ασφαλές ή θα φράξει το πλυντήριο; Ευχαριστώ!
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Αγόρασα καινούργιο πλυντήριο πιάτων. Αυτό είναι αποτελεσματικό; επίσης είναι ασφαλές ή θα φράξει το πλυντήριο; Ευχαριστώ!
1 Απάντηση
Του έχω δώσει 3 ευκαιρίες! Έχω να σου πω στα θετικά στεγνώνει τα πιάτα ειδικά τα πλαστικά πιο καλά από τα υπόλοιπα, δεν παρατήρησα κάποια δυσλειτουργία του πλυντηρίου όσο το χρησιμοποιούσα. Επίσης δεν αφήνει κάποια οσμή στα πιάτα ειδικά πλαστικά μετά το πλύσιμο όπως όλα τα άλλα. Στα αρνητικά αφήνει γραμμές σαν να αλλάζει το χρώμα ειδικά στα μαχαιροπίρουνα, αν δεν αφαιρέσεις πάρα πολύ καλά όλα τα υπολείμματα φαγητού αυτά θα παραμείνουν εκεί και θα σταμπώσουν κάπως. Εγώ του έδωσα πολλές ευκαιρίες επειδή είναι οικολογικό και από Έλληνες ομογενείς, αλλά αν κάθομαι και σχεδόν πλένω στο χέρι τα πιάτα πριν τα βάλω δεν κάνω οικονομία στο νερό...
4 Σχόλια
Ευχαριστώ πολύ!
Αποφάσισα να έχω οικολογική συνείδηση και το πλήρωσα ακριβά. Όχι μόνο δεν έπλυνε τα πιάτα, αλλά μου δημιούργησε και πρόβλημα στο πλυντήριο πιάτων. Μετά από την αποκατάσταση της ζημίας από τεχνικό... επέστρεψα στις ακριβές και ζημιογόνες για το περιβάλον κάψουλες και ησύχασε το κεφάλι μου.
Ποσό χρονών ήταν το πλυντήριο σας ? πως σας δημιούργησε πρόβλημα στο πλυντήριο τι σας είπε ο τεχνικός δλδ?
Τεχνικος ειμαι και εγω, 8 στους 10 δεν ξερουν να χρησιμοποιουν το πλυντηριο και ουτε ανοιγουν το βιβλιο να διαβασουν. Τα πλυντηρια χαλανε απο υπερδοσολογια απορρυπαντικών και μονιμη χρηση πολυ συντομων προγραμματων γεματο με πανβρωμικα σκευη με αποτελεσμα να μην προλαβαινουν να διαλυθει ουτε το απορυπαντικο ουτε τα λιπη και να μενουν υπολείμματα εντος. Τωρα με απλη λογικη τα οικολογικα προιοντα σιγουρα ειναι λιγοτερα ισχυρα απο τα χημικα επωνυμα. Θελουν χρηση θερμοκρασιων 50-60 βαθμων και περιπου 1.5-2 ωρες πλυσιμο. Εκει αποδιδουν. Δεν ξερω γιατι ολος ο κοσμος βιαζεται και θελει να πλυνει ενα βουνο απο βρωμικα σκευη μεσα σε 30 λεπτα κυκλο. Απιστευτο.