Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Stratos S.

καλησπέρα σας,

έχω την μηχανή 5 χρόνια, και γενικώς είμαι ευχαριστημένος! Ημιαυτόματη με κουμπί on/off παροχής καφέ (κ όχι διακόπτη δεξιά-αριστερά), δεν καθυστερεί να 'ζεσταθεί' για να φτιάξεις καφέ (έχει κ θερμόμετρο με δείκτη ένδειξης), το χερούλι τοποθέτησης του καφέ ΑΝΤΕΧΕΙ και το τονίζω αυτό γιατί στις περισσότερες μηχανής σπάει το πλαστικό μέρος που ενώνεται με το μεταλλικό και το ακροφύσιο της λειτουργεί σωστά και γενικώς είναι αρκετά λειτουργική. Επίσης να σημειωθεί ότι χρησιμοποιώ τον συσκευασμένο LAVAZZA gold oro 100% arabica αν και έχει τύχει στο παρελθόν να πάρω και ILLY αλλά και χύμα διαφόρων ποικιλιών από καφεκοπτείο (τον οποίο έκοβα με δικό μου κόφτη). Παρόλα αυτά και μετά από τόσα χρόνια χρήσης και εμπειρίας, οφείλω να παραδεχτώ ότι πολλά από αυτά που μας 'πουλάνε' για να αγοράσουμε το προϊόν τους είναι ανύπαρκτα! Δηλ. τα πλαστικά της μηχανής είναι 'της πλάκας' για GAGGIA, το ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ καϊμάκι είναι με άριστα το 10 στα 5/10 (ότι είδος καφέ και να χρησιμοποιήσεις) και είμαι πολύ απαιτητικός όσον αυτό αυτό το σημείο και όταν παραγεμίζεις το χερούλι με καφέ αρχίζει και μπουκώνει το σύστημα κατά την εξαγωγή καφέ και εμφανίζει μικρές διαρροές νερού από κάτω. Πριν είχα την KRUPS και θεωρώ ότι η GAGGIA είναι ελαφρώς καλύτερη αν και τα πάντα είναι θέμα χρημάτων που θες να ξοδέψεις (γιατί εάν είσαι διατεθειμένος να δώσεις 1000€ για WEGA τότε μάλλον θα καταλάβεις την διαφορά στην ποιότητα ΠΑΝΤΟΥ....). Για καθαριστικό και αφαλάτωση χρησιμοποιώ το φακελάκι των 0,80€ των coffee island και νομίζω ότι κάνω μια χαρά την δουλειά μου.

Όνομα χρήστη