Αποθηκευει καταγραφες σε αυτό που βαζεις στην πριζα; ή στην ιδια την καμερα;
See in detail the terms of use for the Product Questions
3 Replies
Καλημέρα αυτό που βάζεις στην πρίζα είναι μόνο κουδούνι τις καταγραφές τις αποθηκεύει στην κάρτα μνήμης που έχει ενσωματωμένη στις στέλνει και στο κινητό και τις αποθηκεύει και εκεί. Με το ίντερνετ αν δεν έχεις εκείνη την στιγμή στο κινητό θα σου έρθει η ειδοποίηση όταν βρεις αλλά όμως έχει καταγράψει κανονικά. Όταν δεν έχει το doorbell ίντερνετ αλλά έχει το κινητό σου μπορείς να ακούς τους ήχους έξω από το σπίτι σου και αν σου χτυπάνε το κουδούνι μέσω του τηλεφώνου σου. Εκεί που θα το βάλεις πρέπει να μην έχει πόρτα ή παράθυρο δίπλα του εκτός αν είναι ξύλινη και χωρίς τζάμι γιατί αντανακλά η κάμερα το βράδυ και ανοιγοκλείνει το night vision και υπάρχει κίνδυνος να καεί. Εγώ εκεί που το έχω είναι δίπλα στην πόρτα σε σημείο που δεν το ενοχλεί, από την άλλη μεριά έχω ένα βοηθητικό μπαλκονάκι έξω από το σπίτι μου και αν είναι ανοιχτή η πόρτα το βράδυ δεν δουλεύει σωστά αν είναι κλειστή δουλεύει.Πως θα το καταλάβεις αν υπάρχει πρόβλημα στο night vision και κάνει τακ τακ και αναβοσβήνουν τα φωτάκια στο doorbell και στο κινητό σου θα αλλάζει η εικόνα πράσινο σε γκρι συνέχεια, άλλαξε θέση μέχρι να βρεις το σημείο που δεν αντανακλούν οι πόρτες η τα παράθυρα που τυχόν έχεις. Ελπίζω να σου έλυσα τις απορίες σου εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος!