Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
rapposgeorge

Το γράφω κ εδω , θέματα με το δίκτυο, προσοχή , χανει κλίσεις, δεν κανει την Α λειτουργία του , δηλαδή του τηλεφώνου. Άλλος κάτοχος έχει στείλει 2 φορές στην sony την συσκευή κ δεν έχει καταφέρει τίποτα, εγω το εχω δει κ έχω αποθαρρυνθεί κ ετσι έχω στείλει μόνο μια αναφορά μέχρι στιγμής στο support . Επίσης η συσκευή είναι λαύρα, εξαιρετικά ζεστή ακομα κ με ενα browsing , δεν την προτείνω, προσοχή εχει πολλά λεφτά . Εχει καλη οθονη ηχεία ταχύτητα κ γενικα είναι κορυφαία. Αλλα τι να το κανεις οταν έχει θέματα κ πυρώνει; Κακος επεξεργαστής που ζεματαει όπως ξέρουμε απο καθε συσκευή που τον έχει, αλλα κ κακή υλοποίηση, το χέρι σας δε θα το θέλει απο την ζέστη. Οποιος θελει μου γράφει κ ρωτάει.

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

MotoGP_RepsolRcv1000cc28

Οποίοι είxαν το Sony 1 iii και το πούλησαν βγήκαν εντελώς μ#λ@κες γιατί απλά ήρθε το Αndroid 13 που είναι πραγματικά απίστευτο ήρθε ταυτόχρονα το μεγάλο update εφαρμογών της Google η τιμή του Black έφτασε στο τέλος τα 1400 και κάτι ευρώ και πάρα πολλά άλλα.Οι μόνοι χαμένοι είναι αυτοί που δεν είχαν εμπειρία από Sony δεν ξέρουν τον τρόπο που λειτουργεί η εταιρεία και τι επιδιώκει το πως συμμετέχει στον ανταγωνισμό και έτσι μη ξέροντας ότι η Sony δεν ασχολείται με την μεταπώληση έχουν Smartphones 1400 ευρώ αξίας και το πουλάνε στα 600 ευρώ από τον εθισμό τους στα Smartphones ώστε να πάρουν άλλο και μετά δεν θα τους αρέσει το άλλο και θα πάρουνε πάλι άλλο και μετά πάλι δεν θα τους αρέσει το άλλο και μετά θα πάρουνε πάλι άλλο και με λίγα λόγια δεν θα έχουνε ούτε δύο ευρώ για να πιούνε ένα καφέ.

Όνομα χρήστη
Electro_Terminator

Εxω περάσει σε αγορά της συγκεκριμένης συσκευής και δεν διαθέτει κανένα απολύτως πρόβλημα από αυτά που αναφέρεις διότι έxω το δικαίωμα να την επιστρέψω πίσω εφόσον δεν πέρασαν 15 ημέρες της αγοράς της.Η συσκευή δεν έxει πρόβλημα με το σήμα δεν xάνει καμία απολύτως κλήση δεν ξέρω πως έχει συμβεί αυτό σε σένα και η θερμοκρασία της είναι άκρως ικανοποιητική διότι εγώ τουλάχιστον την xρησιμοποιώ για λόγους εργασίας από το πρωί μέχρι τις 9:00 το βράδυ.Στο θέμα της μπαταρίας περνάω σε φόρτιση δύο φορές την ημέρα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος γιατί πάρα πολύ απλά η συσκευή δουλεύει πάρα πολλές ώρες και είναι πολύ δυνατή με την τελευταία ενημέρωση που έστειλε η εταιρεία.Ως συσκευές διαθέτω το Sony 1 iii το S21 ultra ( αστείο κινητό ) και το iphone 13 pro Max.Τα διαθέτω για την εταιρεία μου και έxω να πω πώς το Sony 1 iii είναι πολύ πιο μπροστά από αυτά.Το μόνο που δεν ξέρεις είναι πως πάντα τα πρώτα προϊόντα έxουν θέματα και για αυτό δεν πρέπει να περνάμε στην αγορά τους άμεσα.Το παρακολουθούμε ως προϊόν αναμένουμε να δούμε το τι ακριβώς συμβαίνει περιμένουμε πέντε- εξι μήνες ώστε η εταιρεία να λύσει το κάθε πρόβλημα που υπάρxει και μετά περνάμε στην αγορά του. Aπο όλα αυτά που γράφεις δεν ισχύει αυτή τη στιγμή τίποτα απολύτως.Και το καλύτερο από όλα είναι πως το μαύρο μοντέλο κράτησε μία υψηλή τιμή δηλαδή το κόστος που δικαιούται να έχει ως μία πολύ δυνατή Ναυαρxίδα που είναι.Το πούλησε φίλος πήρε άλλη συσκευή και τώρα βαράει το κεφάλι στον τοίxο και θέλει να ξαναπεράσει στην αγορά του από την αρχή.

Όνομα χρήστη
RaptorThrashMetal

Η Sony είναι υποχρεωμένη να πράξει άμεσα τα δέοντα για να δει τι γίνεται με το πρόβλημα του σήματος σε διαφορετική περίπτωση θα το βγάλουμε βίντεο και θα το ανεβάσουμε στο YouTube.Δεν μπορεί να δίνουμε 1.349 ευρώ έτσι για να περνάει διότι εμείς που το αγοράσαμε από την αρχή δώσαμε τα συγκεκριμένα χρήματα άσχετα που η Sony μέσα σε έξι μήνες το έριξε στη μισή τιμή.Το πρόβλημα της υπερθέρμανσης μπορείς να το λύσεις εάν απενεργοποιήσεις όποια εφαρμογή δεν υπάρχει περίπτωση να δουλέψεις γιατί ήδη η συσκευή από το δικό της μενού έχει δεκάδες εφαρμογές που δεν πρόκειται να τις δουλέψουμε καμιά φορά εγώ έχω βρει λύση στο πρόβλημα αυτό και αν το πράξεις και εσύ βάλε λίγο και το σκούρο θέμα και όλα είναι εντάξει με την υπερθέρμανση το πρόβλημα λύνεται το κακό είναι τι γίνεται με το σήμα που αχρηστεύει εντελώς τη συσκευή και είναι σαν να μην έχουμε τηλέφωνο.Να βρει τρόπο η Sony τώρα και να το φτιάξει μέσω ενημερώσεις διότι πρώτη φορά η συσκευή να ανοίγεις την ένταση σε τραγούδι στην εφαρμογή του YouTube και να εξαφανίζεται το σήμα ή να βάζεις κομμάτι δηλαδή τραγούδι στο TikTok και να εξαφανίζεται το σήμα αυτό δεν το έχω ξαναδεί καμιά φορά μέχρι σήμερα.

4 Σχόλια

rapposgeorge

Εχει υπερθέρμανση ετσι κ αλλιως φιλε . Είμαι εξαιρετικά χαλαρός χρήστης . Κ εχω απενεργοποίησει κ δουλεύω κ λίγες εφαρμογές κ έχω σκούρα θέματα.

Είναι πολύ ζεστός αυτός ο επεξεργαστής αλλα κ η sony δεν τον έντυσε σωστά μεσα στην συσκευή .

Αυτο με τον ηχο το κανει κ στις κλήσεις, στις κατεβάζει γιατί χάνει το σήμα. Δηλαδή ολοι οι ηχοι μου πλεον ειναι αρκετά πιο κατω απο το max , είτε είναι βίντεο είτε μουσική ειτε ακομα κ αν μιλαω στο αφτί .

Εχω βρει εναν μπουσουλα κ πορευομαι μαζι του . Αλλα είμαι πλήρως απογοητευμένος .

Μια συσκευη αλλη να πέσει στα χερια μου για να μπορέσω να την πάω σέρβις.

Αλλα κ εκεί κρατάω μικρο καλάθι .

Για 2 λόγους. Το κινητό είναι λαύρα λόγο κατασκευής κ επεξεργαστή, δεν μπορούν να κάνουν κάτι.

Και Β . Τα bug ειναι θεμα software , οποτε πάλι θα περάσουν φρέσκο το λειτουργικό κ θα τα εχω ξανα εκτός εαν τα λύσουν μεσο update .

Επίσης σκέφτομαι να το πουλήσω, αν κ δεν πουλαω εγω ποτέ συσκευές, σκεφτομαι οσο φθηνα κ να το δώσω ο άλλος χρήστης ισως με παρει τηλέφωνο κ διαμαρτυρηθεί. Κ θα ξερω μεσα μου οτι του εδωσα κουτσό άλογο .

Τωρα που έγραψα αυτο το σχόλιο αυτο εχει ζεσταθεί αρκετά! Κ ειμαι σε εσωτερικό χώρο .

Κριμα η αγορά του . Κριμα γιατι πρώτη φορά έδωσα λεφτά για τέτοιου είδους συσκευή.

Honda_Rcv211RacingTeam

Εγώ δεν έχω να αντιμετωπίσω τόσο μεγάλο πρόβλημα θέρμανσης και δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό σε σένα εγώ σου το δίνω όρκο υπάρχει Θεός και με ακούει το έχω ανοιχτό από τις 8:00 το πρωί μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει κλείσει καθόλου ούτε λεπτό και δουλεύω συνεχώς με αυτό από τις 8:00 μέχρι τώρα που σου γράφω και θα συνεχίσω εννοείται να το δουλεύω και δεν έχει υπερθερμανθεί.Δεν δηλώνω ότι δεν έχει θερμανθεί αλλά σε φυσιολογικά πλαίσια ΟΧΙ να μην μπορώ να το πιάσω ή να μην μπορώ να το ακουμπήσω στο αυτί γιατί θα μου το κάψει.Δεν ξέρω για ποιο λόγο το κάνει τόσο πολύ σε σένα και προσπαθώ να καταλάβω τι δεν πάει καλά μήπως κατέβασες κάτι κάποια εφαρμογή από Games και σου έφερε κανέναν ιό μήπως το ένα μήπως το άλλο τι να πω δεν ξέρω μου φαίνεται παράξενο και απόλυτα περίεργο. Μήπως έχεις κάποια θήκη που κρατάει πολύ τη θέρμανση;Μήπως έχεις κάποια εφαρμογή ανοιχτή και δεν το έχεις αντιληφθεί και συμβαίνει όλο αυτό ρίξε ένα μάτι στις ρυθμίσεις σε ότι αφορά τις εφαρμογές.Μα είναι δυνατόν το παραπάνω μήνυμα που έγραψες να υπερθερμανθεί μία συσκευή τέτοιου επιπέδου δηλαδή μου φαίνεται πραγματικά παράξενο κάνω το Σταυρό μου.Τι να πει δηλαδή η δική μου συσκευή που δουλεύει σου το δίνω όρκο στην Παναγία μας από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 2:30 το βράδυ χωρίς να κλείσει καν.

rapposgeorge

Σε πιστεύω. Κ μακάρι να σου μεινει έτσι. Εμένα καψωνει, οχι δεν έχω κατεβάσει κάτι, κανενα game κ τις βασικες εφαρμογές. Θα φαει ενα repair απο pc companion με την πρώτη ευκαιρία. Γιατί κ αλλοι δεν εχουν θεμα με θέρμανση τόσο έντονο, οπότε κρατάω ελπίδα.

DanzerZone_Power

Το πρόβλημα της έντασης με την αστάθεια του σήματος όταν ήταν ψηλά το Volume έχει λυθεί εδώ και πολλαπλούς μήνες. Προφανώς πούλησες την συσκευή και δεν το είχες εις γνώση.Οπως λύθηκε σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό η ιστορία της θερμότητας μετά από update.

Όνομα χρήστη