Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Spoonie_Street_Roxy

Είμαι πραγματικά απόλυτα απογοητευμένος μάλλον θα πω στεναχωρημένος γιατί ενώ μιλάμε για μία πραγματικά πάρα πολύ δυνατή συσκευή δεν μπορώ δεν έχω τη γνώση να το πω έτσι απλά να βγάλω μία φωτογραφία της προκοπής.Το menu των φωτογραφείο αλλά φυσικά σε ότι αφορά και της λήψης βίντεο είναι για ανθρώπους που μπορούν και έχουν γνώσεις να δουλέψουν μία φωτογραφική μηχανή.Το αγόρασα στα 1.349 ευρώ + 100 ευρώ ασφάλεια οθόνης Και ούτω καθεξής δηλαδή μου βγήκε 1.500 ευρώ και δούλεψε μόνο 32 ώρες κάτι που μπορεί να το δει ο καθένας στο λογισμικό εάν το βάλω σε μία βιτρίνα θα το περάσουν και καινούργιο.Τωρα θα το βάλω για πώληση ώστε να περάσει στα χέρια ενός ανθρώπου που έχει γνώσεις σε ότι αφορά την φωτογραφία.Δεν έχω άλλη επιλογή διότι πέρασαν από τα χέρια μου δεκάδες Ναυαρχίδες και είχα το συνήθειο να πατάω τη φωτογραφική μηχανή να πατάω το κουμπί και να βγαίνει φωτογραφία εδώ τώρα έχετε στα χέρια σας μία πραγματικά φωτογραφική μηχανή πώς να τη δουλέψουμε αυτήν δεν γίνεται είναι μόνο για ανθρώπους που ασχολούνται με την κινητή τηλεφωνία σε τέτοιο βαθμό που έχουν γνώσεις.Κατα τα αλλά το τηλέφωνο είναι όλα τα λεφτά Δεν χρειάζεται να το κάνουμε θέμα καν εξάλλου δεν είναι τυχαίο που έχει 5 αστέρια και γενική βαθμολογία.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

vladis 10

Επρεπε να το ειχες ψαξει καλυτερα δηλαδη να δεις καποια βιντεο πριν το παρεις,γενικα παντα τα Sony στο αυτοματο δεν εχουν και την καλυτερη καμερα..αλλα οκ δεν πρεπει να εισαι φωτογραφος για να βγαλεις μια καλη φωτογραφια...αν ασχοληθεις λιγο θα τα καταφερεις σιγουρα

Όνομα χρήστη