Υποστηρίζει Volte/WIFI calling σε Ελληνικά δίκτυα; Στην σελίδα της vodafone δεν αναφέρεται ως υποστηριζόμενη συσκευή. Ειναι γελοίο να δώσει καποιος τόσα χρήματα για κινητο που δεν κάνει σωστά τα βασικά ( τηλεφωνικές κλήσεις )
See in detail the terms of use for the Product Questions
Υποστηρίζει Volte/WIFI calling σε Ελληνικά δίκτυα; Στην σελίδα της vodafone δεν αναφέρεται ως υποστηριζόμενη συσκευή. Ειναι γελοίο να δώσει καποιος τόσα χρήματα για κινητο που δεν κάνει σωστά τα βασικά ( τηλεφωνικές κλήσεις )
2 Replies
Nαι κανονικά και με τον νόμο.
Έχω εγώ.Εχω όμως cosmote και δεν ξέρω αν παίζει αυτό ρόλο σε αυτό δεν μπορώ να σου πω κάτι για να μη σου πω ψέματα πάντως εγώ το διαθέτω στη συγκεκριμένη συσκευή.
Δυστυχως στο δικο μου sony xperia 5 με vodafone αγαπητε δεν το υποστηριζει . Βεβαια ειναι και 2 χρονων κινητο. Ισως αυτο να το υποστηριζει. Αν και μστο δικο μου εχει παρει ολα τα update απο την sony και προσφατα που το ξανακοιταξα δεν ειδα στο μενου κατι τετοιο. Μονο απο την εφαρμογη που την κατεβαζεις , αλλα δυστυχως δεν δουλευει σωστα. Ελπιζω να βοηθησα.
1 Comment
Άντε με το καλό σε καμιά βδομάδα 400 ευρώ η τιμή μας φάγανε το χιλιάρικο χωρίς να πάρουμε χαμπάρι....Πούλημα Τώρα όσο προλαβαίνουμε και ποτέ ξανά Sony