εχω τροφοδοτικο 650 θα εχω καποιο θεμα?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
1 Απάντηση
Την εχω με 650 gold και δεν εχει θεμα απο αυτη την αποψη αλλα δεν με αφησε πολυ ευχαριστημενο σε γενικες γραμμες. Η ποιοτητα κατασκευης δεν ειναι και η καλυτερη και κανει υπερβολικα πολυ θορυβο τοσο που αναρωτιεμαι αν εχει καποιο θεμα η καρτα. Επισης το oveclock δεν ηταν και πολυ σταθερο με τις θερμοκρασιες που επιανε
2 Σχόλια
δηλαδη ποια καρτα γραφικων λες να παρω;
Αν θέλεις 3060ti η άλλη που σκεφτόμουν εγώ ήταν η Asus Dual V2 OC που έχει 2 fan. Δεν ξέρω να σ πω σίγουρα ότι είναι καλή αλλά τα reviews που είδα δεν έλεγαν κάτι χτυπητό για αρνητικά. Ο μόνος λόγος που πήρα αυτή που πήρα είναι γιατί είχε 3 fan και θεώρησα ότι θα έχει καλύτερη ψύξη (χοντρή βλακεία). Τώρα αν δεν είσαι αποφασισμένος στην Nvidia θα σ έλεγα να κοιτάξεις την RX 6750xt αρκεί να ξέρεις τι αφήνεις όταν επιλέγεις AMD αντί για Nvidia. Δεν θα πήγαινα στην 6700xt γιατί χειρότερο performance στην μνήμη από την 3060ti. Αν θες πιο πολλές πληροφορίες πες μου .Επίσης όλα αυτά είναι σχετικά υποκειμενικά δλδ απλά σ λέω τη γνώμη μου. Δεν τα λέω στην τύχη τα έχω ψάξει αρκετά αλλά δεν πάει να πει ότι είναι και απόλυτα σωστά