Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Tryfon_Boskos

ηθελα να ρωτησω τι συμβαινει με την υποστηριξη στις ενημερωσεις?
διαβαζω ακομα δεν εχει ενημερωθει η νεα εκδοση λογισμικου, ενω το nord 2T βγαινει με την καινουρια.
η εταιρια δειχνει να υποστηριζει την ασιατικη αγορα. εκει ενημερωνουν.

στους εχοντες σας εχει ερθει η νεα εκδοση του oxygen? οχι τπτ αλλο, μας αρεσει το κινητο κ θα κολλησουμε σε θεμα που δεν αρμοζει στην oneplus

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

zidane1

Όσον αφορά αυτή την ερώτηση, έχει πέσει πολύ παραπληροφόρηση. Το OxygenOS 12.0 βασισμένο σε Android 12 κυκλοφόρησε επίσημα για τη ευρωπαϊκή συσκευή Nord 2 (DN2103) από περίπου 1η Ιουλίου 2022. Αρκετά τραγικό όταν τον Σεπτέμβρη πάμε για Android 13.

Παρόλα αυτά, είχε λάβει security update τον Μάιο του 2022. Άρα θεωρητικά όντως κάθε 2 μήνες υπάρχει κάποιο update. Στα καλά νέα, η νέα ColorOs-like έκδοση του Oxygen είναι decent αλλά όχι απροβλημάτιστη (προσωπικά εντόπισα μερικές ελλείψεις αλλά όχι bugs). Αν σας νοιάζουν πολύ οι ενημερώσεις είναι κακή στιγμή να αγοράσετε OnePlus. Τα έχει κάνει λίγο μπάχαλο. Δε με νοιάζει και πολύ. Είτε android 10-11-12 ελάχιστες οι διαφορές.

Όνομα χρήστη
tripanis

στο δικό μου πάντως δεν ήρθε ακόμη ενημέρωση οπότε καιι δουλεύει με android 11. επίσης δεν υποστηρίζει 5g τουλάχιστον σε Vodafone που εχω

1 Σχόλιο

zidane1

Αυτό είναι πολύ περίεργο γιατί το δικό μου πήρε κανονικά και Android 12 στις 5 Ιουλίου και λειτουργεί και το Cosmote 5G. Αν το μοντέλο σου είναι το DN2103 δηλαδή το ευρωπαικό Nord 2 5G επιχείρησε να κάνεις αναβάθμιση από το app, Oxygen Updater.

Όνομα χρήστη
George_____

Έχει πάρει την νέα ενημέρωση εδώ και καιρό. Επειδή κάποιες φορές αργεί, μπορείς να την κάνεις χειροκίνητα. Αν σε ενδιαφέρουν τόσο πολύ οι ενημερώσεις πάνε στο Nord 2T που θα πάρει μια ακόμα ενημέρωση γιατί είναι πιο καινούργιο. Κάθε OnePlus συσκευή λαμβάνει μια ενημέρωση κάθε ενάμιση μήνα. Η τακτική της εταιρίας είναι αυτή γιατί από την άλλη αν λαμβάνει κάθε 3 μέρες γίνεται κουραστικό... Οπότε οι ενημερώσεις είναι πιο μεγάλες και σημαντικές.

2 Σχόλια

Tryfon_Boskos

δεν πολυκαιγομαι, απλα ειναι καλο μια σοβαρη εταιρια να υποστηριζει λοσμικο κ ασφαλεια.
απλως διαβασα σχολια στο gsmarena οτι στην ευρωπη καθυστερουν οι ενημερωσεις στο nord2, σε σχεση με ασια.

ισα ισα εχοντας δεδομενο το καλο λογισμικο, πιο πολυ κοιτω την καμερα σε σχεση με αλλα κντα, για να το παρω. τι εντυπωσεις εχεις? βγαζει πολυ φως στα χρωματα?

ευχαριστω για την ενημερωση

George_____

Ναι έχει καλή κάμερα για την κατηγορία του. Η απόδοση χρωμάτων έχει βελτιωθεί πολύ με τις ενημερώσεις

Όνομα χρήστη