Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
J_mMi9Lite

Ήμουν μεταξύ Nord CE και Nord 2T.
Μωλις επεσα εδω και είδα το Nord 2 μπορεί να ειναι του 2021 αλλά δεν είδα τρελές διάφορες με το Nord 2T. Καμία άποψη; Θα με βοηθήσει αρκετά, ευχαριστώ!

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Όνομα χρήστη
fsociety

Έχει διαφορές αλλά σε τέτοια τιμή δεν αξίζουν. Αν περιμένεις να πέσει κοντά στα 350€ τότε θα αξίζει. Οι διαφορές είναι στην κάμερα (το 2Τ έχει αισθητήρα Sony) και στη διάρκεια των ενημερώσεων (θα πάρει για 1 χρόνο παραπάνω).

4 Σχόλια

J_mMi9Lite

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, γενικά όσο αφορά το NORD 2T αξίζει πιστεύεις; Γενικά 5 χρόνια κοντά αγοράζω XIAOMI, αλλά είπα να περάσω σε ONEPLUS και μεταξύ 300-400 θεωρώ αυτά τα δύο τηλέφωνα και ειδικότερα το 2Τ φαίνονται τίμια.
Θα ήθελα να προσθέσω ότι δεν με αφορά το gaming. Γενικά ψάχνω κατι γρήγορο και ωραίο. Αυτη τη στιγμή στέλνω απο ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ9 LITE (2019) οπότε θεωρώ θα ειναι σαν να αγοράζω τώρα τηλέφωνο θηρίο..

fsociety

Και εγώ στην ίδια κατάσταση βρίσκομαι, ψάχνομαι για 1+. Κοίτα στα 400 το 2Τ αξίζει και δεν αξίζει, αν πάει στα 350 είσαι για αγορά κατευθείαν. Το CE ξέχνα το, είναι αρκετά παλιό μοντέλο σε σχέση με το 2Τ. Αν σε ενδιαφέρει η κάμερα κάνε λίγο υπομονή και χτύπα το

J_mMi9Lite

Να είσαι καλα φίλε, όπως το βλέπω θα χτυπήσω το 2Τ, και λόγω κάποιας έκπτωσης από 410 θα το πάρω περίπου στα ~350€ οπότε κομπλε. Καλή συνέχεια!

Όνομα χρήστη