Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
ibaritakis

Γεια χαρά. Με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο ρολόι αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω σχετικά με το χρώμα της οθόνης. Εμφανισιακά προτιμώ πολύ περισσότερο αυτό με τη μαύρη (αρνητική) οθόνη αλλά έχω διαβάσει ότι δεν είναι καθόλου ευανάγνωστο.
Ισχύει αυτό; Το έχει πάρει κάποιος και το έχει μετανιώσει γι' αυτό το λόγο; Είναι κάποιος που έχει και τα δύο οπότε έχει συγκριτική εικόνα και για τα δύο;

Ευχαριστώ

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Stefanos Sat

φιλε καλυτερα να παρεις το κανονικο και οχι αρνητικο. ισχύει οτι δεν φαινεται καλα... τωρα εσυ ξερεις. φυσικα το αρνητικο ειναι μια χαρα σε σχεση με το κανονικο. εχω το κανονικο, επισης εχω αλλα μοντελα τις κασιο σε αρνητικο και δεν ξερω αν ειναι το ιδιο με το συγκεκριμενο μοντελο αλλα φανταζομαι πως δεν διαφερουν πολυ... ειναι ρολοι εργααλειο και απο τα καλα για καθε μερε και οολη μερα και σου προτεινω να ειναι και ευανάγνωστο!! να ξερεις το ξυπνητηρακι ειναι πολυ αδυναμο... ενω σε αλλα κασιο (οχι τζι σοκ) ειναι πολυ δυνατο..

1 Σχόλιο

ibaritakis

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου! έχω πάρει το κανονικό τελικά και όλα είναι μια χαρά. το ξυπνητήρι είναι όντος αδύναμο αλλά δεν το χρησιμοποιώ ως ξυπνητήρι αλλά για υπενθύμιση, οπότε μια χαρά.

Όνομα χρήστη