Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

aterezakisg

Παρακάτω οι οδηγίες της JBL:
Μπορείτε να συνδέσετε δύο από τα ίδια μοντέλα Partybox (π.χ. 2 x Partybox 310 ή 2 x Partybox 100) σε λειτουργία TWS, πατώντας και κρατώντας πατημένο το κουμπί Bluetooth και στα δύο ηχεία για 5 δευτερόλεπτα ή πατώντας τα ειδικά κουμπιά TWS στο πίσω μέρος πάνελ και των δύο ηχείων στα Partybox 110, 310 και 710. Είναι δυνατή η σύζευξη δύο διαφορετικών μοντέλων Partybox χρησιμοποιώντας ενσύρματη σύνδεση (π.χ. 1 x Partybox 310 και 1 x Partybox 100). Είναι επίσης δυνατή η ασύρματη σύζευξη δύο διαφορετικών μοντέλων Partybox σε λειτουργία Party, ωστόσο αυτό είναι δυνατό μόνο με τα νεότερα μοντέλα Partybox - τα Partybox 110, 310 και 710. Τα Partybox 200 & 300 μπορούν να αντιστοιχιστούν σε λειτουργία TWS καθώς είναι ίδια μοντέλο εκτός από την παρουσία μπαταρίας στο Partybox 300. Εάν συνδέσετε ένα όργανο ή μικρόφωνο σε ένα ηχείο Partybox ενώ χρησιμοποιείτε το TWS, το όργανο ή το μικρόφωνο που είναι συνδεδεμένο σε ένα ηχείο θα αναπαραχθεί μόνο από αυτό το ηχείο. Δεν θα ακούσετε το όργανο ή το μικρόφωνο και στα δύο ηχεία. Εάν είναι απαραίτητο να αναπαράγονται όργανα από δύο ή περισσότερα ηχεία PartyBox, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καλώδιο RCA ή aux – συνδεδεμένο από τις εξόδους RCA, aux ή μαργαρίτα αλυσίδας στο ηχείο στο οποίο είναι συνδεδεμένο το όργανο ή το μικρόφωνο, ενσύρματα. την είσοδο αλυσίδας RCA, aux ή μαργαρίτα του δευτερεύοντος ηχείου. Εναλλακτικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια μικρή κονσόλα μίξης - συνδέοντας πηγές ήχου σε αυτόν τον μίκτη και στέλνοντας το μικτό σήμα ήχου στα ηχεία με ενσύρματη σύνδεση.

Όνομα χρήστη