Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
varmatolou338

καλησπέρα παιδιά θέλω να κάνω και εγώ μία ερώτηση εγώ θα το χρησιμοποιήσω περισσότερο ως καραοκε αξίζει να το πάρω? σαφώς κοίταγα και εγώ το 710 αλλά από ότι βλέπω είναι πάρα πολύ μεγάλης ισχύος και δεν ενδικνετε για σπίτι αλλά δεν θέλω να δώσω και για αυτό το λόγο 800 plus ευρώ διότι έχω και ηχόμπαρα και ηχείο . και θέλω να ρωτήσω αν έχει ενσωματωμένη ηχογράφηση έτσι ώστε ότι βγάζει το ηχείο να το ηχογραφεί παράλληλα??

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Tasos_69

Καλησπερα και χρονια πολλα.Για κανενα λογο δεν αξιζει να δωσεις τοσα χρηματα για το 710 μιας και το θες για οικιακη χρηση ως επι το πλειστον και γενικα δεν αξιζει να δωσει καποιος τοσα χρηματα για να παρει Partybox ηχειο και οχι για παραδειγμα ενα PA με Bluetooth.Στο δια ταυτα λοιπον,Το 110 θα σε καλυψει πολυ ανετα μεσα στο σπιτι και επαρκως εξω απο αυτο σε μια μικρη αυλη πχ με 15-20 ατομα το πολυ.Ηχογραφηση δεν κανει το ηχειο.Γνωμη μου παντως δωσε κατι παραπανω και παρε το 320.Μεγαλη η διαφορα απο το 110 σε θεμα εντασης και μπασου,εκτος εαν βρεις το 110 μεταχειρισμενο σε κατω απο τα 300ευρω.

Όνομα χρήστη