εχω τηνν συγκεκριμενη καρτα και ανεβαζει 83-84 βαθμους σε max load. Ειναι λογικο? γιατι εδω ολοι λενε για 75 βαθμους μαξ. ( την καρτα την εχω 2 μηνες οποτε οχι δεν θελει αλλαγη παστας, το airflow ειναι αρκετο)
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
εχω τηνν συγκεκριμενη καρτα και ανεβαζει 83-84 βαθμους σε max load. Ειναι λογικο? γιατι εδω ολοι λενε για 75 βαθμους μαξ. ( την καρτα την εχω 2 μηνες οποτε οχι δεν θελει αλλαγη παστας, το airflow ειναι αρκετο)
1 Απάντηση
4 Σχόλια
στον cpu ναι, εχω εναν ryzen 7 1700x .
Αδερφέ χρειάζεσαι έξτρα ψυκτρα.Οι ενσωματωμένες στους επεξεργαστές είναι της πλάκας.Το pc μου έχει άριστο airflow αλλά με μια CoolerMaster Hyper 212 Evo των 30-40 ευρώ η θερμοκρασία κατέβαινει άνετα 20-30 βαθμούς επιπλέον.Αν και θα σου πρότεινα την Arctic Freezer 34 eSports Duo με τον διπλό ανεμιστήρα που είναι best seller.
Αν και βλέπω ο επεξεργαστής σου δεν έχει ενσωματωμένη οπότε ποια ψυκτρα έβαλες στο pc;
οχι αυτο σου λεω εχω παρει εξτρα ψυκτρα.. με τον cpu ειμαι κομπλε και παλια που ειχα μια RX 580 η οποια πηγαινε μαξ 73 βαθμους.. η 3060 TI παει μεχρι 82 βαθμους οποτε δεν ξερω τι παιζει μπορει να ειναι το μοντελο.. απλα ολοι λενε μαξ 75 γι αυτο ρωταω.
Τι να πω φίλε μου,δε ξέρω.