What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
lamprostel13

Γιατι δε παει 144hz ενω το συνδεσα με ps5? Γραφει refresh rate 60xz?

Username

2 Replies

spetsiwtis_07

Δεν υποστηρίζουν όλα τα παιχνίδια 120 fps , επίσης αν θες να είσαι σίγουρος ότι παίζεις 120fps αρχικά ενεργοποίησε το στα settings(αν υπάρχει ρύθμιση vrr ενεργοποίησε το κ αυτό ) και απλά σε ότι game και να παίζεις φρόντισε να παίζεις πάντα σε performance mode (η εστίαση στην απόδοση αν το έχεις ελληνικά )

2 Comments

spetsiwtis_07

Όχι εξαρτάται το παιχνίδι , τα περισσότερα θα τα βρεις σε ανάλυση 4k60fps , + ότι για να το υποστηρίξουν φρόντισε να έχεις καλώδιο hdmi 2.1

Username
xristosd19

Δεν έχω το monitor ακόμα αλλά έχω απάντηση γιατι το χρησιμοποιώ σε τηλεόραση,
Οπότε αυτό που έχω να σου πω ειναι να ανοξεις το VRR και ανάλογα το παιχνίδι που παίζεις να ενεργοποιήσεις in-game το perfomance mode και θα δεις κανονικά τα fps που μπορεί να τρέξει το παιχνίδι που θες.
Στις ρυθμίσεις δεν έχει σημασία που σου γράφει 60hz Επίσης πολύ σημαντικό είναι να έχεις συνδέσει το ps5 με HDMI 2.1 και όχι 2.0

11 Comments

xristosd19

Τίποτα! Καλό λιώσιμο!!

** Αν θες πες γνώμη.. εγώ το έκανα παραγγελία αυτή την εβδομάδα και περιμένω να μου ερθει πως σου φαινεται το monitor εσενα ;

lamprostel13

Πεταει αδερφε παρτω με 1000 το μονιτορ.ειδα αρχοντα δαχτυλιδων και επαθα πλακα....στο ps5 εβαλα call of duty και αστο.οταν σ ρθει σπιτι θα καταλαβεις τι λεω,απλα πες τι εκανε με τα 120 hz

xristosd19

Μου αύξησες το hype αδερφέ αντε με το καλό να μου έρθει.

lamprostel13

Χρησταρα σ ρθε το εργαλειο;μαζεψε δυναμεις γτ θα χεις ξενυχτια με το ps5 και το μονιτορ

xristosd19

Λάμπρο όχι ακόμα :( περιμένω με "αγωνία" να έρθει 2-10 ημέρες είναι το χρονικό περιθώριο που μου έχουν δώσει είμαι στην 3η ημέρα!
(Μαζεύω ήδη δυνάμεις χα χα)

xristosd19

όχι αδερφέ... είμαι στην 7η εργάσιμη ημέρα απο τις 10 που μου εχουν δωσει οτι θα το στειλουν,... αναμένω όταν το έχω θα σου πω εντυπώσεις

xristosd19

Φίλε ήρθε πριν λίγες ώρες το Monitor Πρώτες εντυπώσεις είναι απίστευτο!! Δοκίμασα και PS5 με spiderman morales στα 120hz και πάει νερό!!

Username