What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Username

2 Replies

Orestis_Karamigos

Για την ερώτηση σου το huawei mate 50 pro προφανώς και είναι καλύτερο είναι και μοντέλο του 2022 με εναν προφανές καλύτερο επεξεργαστή που έχει καλύτερη απόδοση σε μπαταρία σε σύγκριση αυτού του p50 pro όσο για τις κάμερες μπορείς να επιλέξεις εσύ τι διάφραγμα να έχει η κάμερα του κινητού σου δηλαδή πόσο φως να μπαίνει η να βγαίνει απο την φωτογραφία κάτι που μπορούν να κάνουν οι επαγγελματικές κάμερες. Ειδικά τώρα που η τιμή έχει πάει ατα 650€, είμαι κάτοχος του p50 pro απο τον Αύγουστο του 2022 καλό κινητό και αυτό βέβαια μοντέλο του 2021 απλά λόγο της έλλειψης επεξεργαστών κυκλοφόρησε η παγκόσμια έκδοση το 2022 με το μειονέκτημά οτι ο επεξεργαστής του snapdragon 888 είναι ενεργοβόρος και αυξάνει θερμοκρασία ενας ακόμα λόγος να πας στο mate 50 pro

Username
vagman_tech

Εγώ προσωπικά σε αυτά τα λεφτά θα πήγαινα σε iPhone 13/14 μιας και καλύτερες φωτογραφίες από αυτό δεν έχω δει κινητό να βγάζει έως τώρα ενώ παράλληλα είναι αξιόπιστα, μπορούν να σου βγάλουν 4+ (ακόμη και 5!) χρόνια χρήσης αν τα προσέχεις. Μετά από όσα κινητά έχω δει να υπερθεμένονται ενώ διαφημίζουν 120 ή δεν ξέρω και εγώ πόσα watt φόρτιση δεν την πατάω - 450ε Xiaomi χάλασε στους 6 μηνες απο υπερθέρμναση στα 67W φόρτιση. Επίσης, δίνεις 700-800 ευρω και δεν σου έρχονται ειδοποιησεις απο εφαρμογες οπως viber, messenger κ.τλ. πολλα μαζεμενα αρνητικα δηστηχώς.

1 Comment

Mr.GeorgiOS

Ακριβώς. Μόνο iPhone και iOS αν θέλεις αξιοπιστία! Και βέβαια αξία μεταπώλησης. Όσο για τη Huawei κατά τη γνώμη μου και μέχρι να ξεbanιστει από ΗΠΑ , δεν θα είναι για πάντα ban, δυστυχώς έχει προβλήματα. Προς τιμήν της όμως το παλεύει..

Username