Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Sotiria_Politou

Παιδιά θέλω τη βοήθεια σας, Μ αρέσει πολύ το κινητό και θέλω να το πάρω, αλλά με προβληματίζει η απουσία 5G...αν ξαφνικά γίνει υποχρεωτικό σε μερικούς μήνες τι θα γίνει; Θα πρέπει να το αλλάξω με τόσα λεφτά που θα έχω δώσει; Ή υποστηρίζει και 5G? Ας μου απαντήσει κάποιος pls...

Όνομα χρήστη

5 Απαντήσεις

vagman_tech

Πλέον εν έτη 2023 είναι "υποχρεωτικό" ειδικά αν έχεις 5G router σπίτι. Βελτιώνει απίστευτα τις κλήσεις μέσω WiFi calling (σε iOS και Android που δοκίμασα) τουλάχιστον. Εγώ προσωπικά που μένω σε περιοχή χωρίς καλό σήμα μπορώ με ευκολία να πω πως με έχει σώσει!!

Όνομα χρήστη
nicksere

Φίλε μου καλησπερα δεν θα εχεις προβλημα διότι το 5g και θα αργησει και δεν πτοκητε ν το ποιασεις αλλα σαν κινητό ειναι απιστευτο ολα τέλεια.

Όνομα χρήστη
Orestis_Karamigos

Το 5G για να λειτουργήσει σωστά θα χρειαστεί να μπουν παντού κεραίες που κάτι τέτοιο είναι πολύ ακριβό ακόμη και για χώρες όπως η Αγγλία οπότε μέχρι και για τα επόμενα 10-15 χρόνια αν όχι 20 το 4G θα συνεχίσει να υπάρχει, όσο για το google play η λύση είναι το gspace το κάνεις εγκατάσταση από την app gallery. Και έμαθα πως η Αμερική έχει ελαφρύνει το bann της huawei λίγο οπότε στο μέλλον υπάρχει πιθανότητα να δούμε την επαναφορά του 5G στα κινητά.

3 Σχόλια

Sotiria_Politou

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου ήταν πολύ χρήσιμη, άρα αφού για τα επόμενα 15 χρόνια δεν παίζει να έρθει 5g στην Ελλάδα να μην το έχω άγχος όσον αφορά την αγορά του κινητού!!!!

Orestis_Karamigos

Όσο για το προηγούμενο μοντέλο το p40 pro υπάρχουν διάφορες η φόρτιση του p40 pro είναι στα 40 watt του p50 pro στα 66watt η οθόνη του p50 pro είναι ποιο φωτεινή και έχει 120hz ενώ του p40 pro είναι στα 90hz από επεξεργαστές το p40 pro έρχεται με τον kirin 990 μοντέλο του 2020 ενώ το p50 pro με τον snapdragon 888 που είναι του 2021 η ανάλυση και στα δύο κινητά είναι παραπάνω από full hd plus αλλά όχι quad HD, και για τα λεγόμενα του επεξεργαστή ισχύει πως ανεβάζει θερμοκρασία αλλά όχι τόσο ώστε να σε πετάει μήνυμα ότι έχει ζεσταθεί το κινητό σου όσο για την μπαταρία πολλοί ξεχνάνε ότι τα 120hz της οθόνης δεν βοηθάνε παντού οπότε αν έχεις όχι τον ρυθμό ανανέωσης στο max που είναι τα 120 αλλά στο Dynamic δηλαδή άμα βλέπεις βίντεο στο youtube αλλάζει το κινητό από μόνο του τον ρυθμό ανανέωσης και η μπαταρία δεν πέφτει γρήγορα και η θερμοκρασία δεν αυξάνεται πολύ

Sotiria_Politou

Καταλαβαίνω ναι είναι αρκετές οι διαφορές κι επειδή η διαφορά στη τιμή δεν είναι τόσο μεγάλη αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω και να πάρω τη καλύτερη εκδοχή!!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια και την αναλυτική σου περιγραφή!!!!

Όνομα χρήστη
panosgolden

Σωτηρία έχω το κινητό 2 μήνες, πρώην κάτοχος P40 pro που είχε 5G.Δεν έχει καμία διαφορά σε ταχύτητα ίσα ίσα που μπορώ να πω ότι είναι ακόμη πιο γρήγορο από τον προκάτοχό του. Οπότε μη το φοβάσαι καθόλου. Έχει πέσει πολύ προπαγάνδα γύρω από όλο αυτό με το 5G άνευ λόγου και αιτίας.. Όσο για το gspace δεν έχεις κανένα θέμα θα έχεις τα πάντα όλα.

1 Σχόλιο

Sotiria_Politou

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια σου, ήσουν σαφέστατος!!!! Μιας και είχες το p40 pro και τώρα το p50 pro ποιο θεωρείς πως είναι καλύτερο; Φαντάζομαι πως είναι μικρές οι διαφορές αλλά θα ήθελα τη γνώμη σου!!!

Όνομα χρήστη

1 Σχόλιο

Sotiria_Politou

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση!!! Έχω ακούσει πως δεν είναι πια τόσο μεγάλο πρόβλημα αφού υπάρχει η gspace άλλωστε εγώ χειρίζομαι απλά κάποιες καθημερινές εφαρμογές οπότε δε πιστεύω ότι θα έχω τόσο πρόβλημα!!!

Όνομα χρήστη