Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Orestis_Karamigos

Το p50 pro είναι κινητό του 2021 λόγο της έλλειψης επεξεργαστών είχε αργήσει να έρθει Ευρώπη οπότε ήρθε το 2022 και για αυτό υποστηρίζει τον snapdragon 888 επεξεργαστή που είναι του 2021 ενώ το s22 ultra έχει τον σαφώς καλύτερο επεξεργαστή του 2022 με καλύτερες επιδόσεις βέβαια το p50 pro υποστηρίζει ποιο γρήγορη φόρτιση στα 66watt όσο αφορά φωτογραφίες είναι στην προτίμηση του καθενός το p50 pro έχει μια Omnivision κάμερα σε συνεργασία με την leica βέβαια το οπτικό zoom είναι x3,5 ενώ της samsung x10 και της samsung τραβάει βίντεο μέχρι 8K 24fps ενώ το p50 pro 4k 60fps στα αρνητικά της samsung είναι πως τα 128gb που δίνει για κάποιον που βγάζει πολλές φωτογραφίες και βίντεο είναι λίγα γιατί και η ανάλυση της κάθε φωτογραφίας όπως και του βίντεο είναι αυξημένες στο p50 pro η μόνη έκδοση είναι αυτή με τα 256 που υποστηρίζει και επέκταση αλλά με nano memory card και όχι micro sd μέχρι +256 το s22 ultra τρέχει και 5G άμα υπάρχει στην περιοχή σου

Όνομα χρήστη

1 Σχόλιο

Orestis_Karamigos

Στην ίδια κατηγορία του p50 pro είναι το s21 ultra και το iphone 13 pro max μοντέλα του 2021 όπως και το mi11 ultra της xiaomi σε σύγκριση με το s22 ultra όσο αφορά την huawei είναι το mate 50 pro

Όνομα χρήστη