What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
AlaZone

kalispera sas i mitriki mou exi ena pcie 8 pino mporo na to valo eki kai an pato ala gia tin karya kai episis an ta sindesis apo to psu mitriki vgazoune apeuthias apla to rgb kai xoris controller etsi exo di

Username

2 Replies

Lord Aris

Η μητρική λίγο δύσκολο να έχει 8-pin σύνδεση τροφοδοσίας. Αυτό βρίσκεται μόνο στο τροφοδοτικό (PSU). Συνδέεις το 8-pin καλώδιο στην κάρτα γραφικών σου και στο τροφοδοτικό. Το ARGB μετά το συνδέεις στην μητρική σου, αρκεί βέβαια να είναι 5 volt και όχι 12. Δεν είναι δύσκολο στην σύνδεση, πίστεψε με. Αν έχεις απορίες στείλε μου τα μοντέλα της μητρικής και του τροφοδοτικού σου και θα σου πώ εγώ αν τα υποστηρίζει. Δεν μου είναι κόπος. :)

Username
Lord Aris

Η μητρική λίγο δύσκολο να έχει 8-pin σύνδεση τροφοδοσίας. Αυτό βρίσκεται μόνο στο τροφοδοτικό (PSU). Συνδέεις το 8-pin καλώδιο στην κάρτα γραφικών σου και στο τροφοδοτικό. Το ARGB μετά το συνδέεις στην μητρική σου, αρκεί βέβαια να είναι 5 volt και όχι 12. Δεν είναι δύσκολο στην σύνδεση, πίστεψε με. Αν έχεις απορίες στείλε μου τα μοντέλα της μητρικής και του τροφοδοτικού σου και θα σου πώ εγώ αν τα υποστηρίζει. Δεν μου είναι κόπος. :)

Username