Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
AlaZone

kalispera sas i mitriki mou exi ena pcie 8 pino mporo na to valo eki kai an pato ala gia tin karya kai episis an ta sindesis apo to psu mitriki vgazoune apeuthias apla to rgb kai xoris controller etsi exo di

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Lord Aris

Η μητρική λίγο δύσκολο να έχει 8-pin σύνδεση τροφοδοσίας. Αυτό βρίσκεται μόνο στο τροφοδοτικό (PSU). Συνδέεις το 8-pin καλώδιο στην κάρτα γραφικών σου και στο τροφοδοτικό. Το ARGB μετά το συνδέεις στην μητρική σου, αρκεί βέβαια να είναι 5 volt και όχι 12. Δεν είναι δύσκολο στην σύνδεση, πίστεψε με. Αν έχεις απορίες στείλε μου τα μοντέλα της μητρικής και του τροφοδοτικού σου και θα σου πώ εγώ αν τα υποστηρίζει. Δεν μου είναι κόπος. :)

Όνομα χρήστη
Lord Aris

Η μητρική λίγο δύσκολο να έχει 8-pin σύνδεση τροφοδοσίας. Αυτό βρίσκεται μόνο στο τροφοδοτικό (PSU). Συνδέεις το 8-pin καλώδιο στην κάρτα γραφικών σου και στο τροφοδοτικό. Το ARGB μετά το συνδέεις στην μητρική σου, αρκεί βέβαια να είναι 5 volt και όχι 12. Δεν είναι δύσκολο στην σύνδεση, πίστεψε με. Αν έχεις απορίες στείλε μου τα μοντέλα της μητρικής και του τροφοδοτικού σου και θα σου πώ εγώ αν τα υποστηρίζει. Δεν μου είναι κόπος. :)

Όνομα χρήστη