Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
harris2584

Καλησπέρα, πρόκειται να αγοράσω αυτόν τον εκκινητή για ένα Citroen C4, 1.6 HDi diesel. Η μπαταρία είναι AGM, 4 ετών, Start Stop και θέλω να τον έχω μαζί μου για ασφάλεια στο ταξίδι σε περίπτωση που χρειαστεί. Υποστηρίζει κανονικά AGM μπαταρίες για σύστημα Start Stop? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

G.Mestou

Καλημέρα! Δεν γνωρίζω αν αγόρασες το εν λόγω booster αλλά θα σου απαντήσω στην ερώτηση σου, πως Ναι υποστηρίζει κανονικά AGM/EFB μπαταρίες με σύστημα Start-Stop.

Το μοντέλο Booster Roadstart ή αλλιώς Super Energy Pro+ 1200A (είναι η νέα ονομασία του) της Baseus έχει ρεύμα αιχμής (peak current) 1200A και ρεύμα εκκίνησης 600A. Είναι κατάλληλο για κινητήρες έως 6.0L βενζίνης ή 2.5L diesel και συνεργάζεται κανονικά με AGM μπαταρίες.

Η εργοστασιακή μπαταρία του Citroën C4 1.6 HDi είναι 70Ah με 760A CCA. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αποδώσει έως 760A σε συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας, όχι ότι η μίζα απαιτεί τόσο ρεύμα φυσικά. Ο 1.6 HDi κατά την εκκίνηση συνήθως χρειάζεται περίπου 400–500A.

Ο εκκινητής της Baseus αποδίδει 600A ρεύμα εκκίνησης και έως 1200A peak, επομένως καλύπτει άνετα τις απαιτήσεις του κινητήρα και είναι επαρκής για να γυρίσει τη μίζα.

Πληροφοριακά για να γνωρίζεις μεγάλο ρόλο παίζουν τα Ah και το ρεύμα εκκίνησης (CCA) της μπαταρίας που φοράει ένα αυτοκίνητο, όχι μόνο τα κυβικά του κινητήρα του.

Προσωπικά τον έχω πάρει για τους γονείς σε Ford Fiesta 1.5 TDCi με Start-Stop και AGM 65Ah 540A, και στις δύο φορές που χρειάστηκε έκανε τη δουλειά του απροβλημάτιστα.

Να έχεις υπόψη όμως ότι αν η μπαταρία είναι πολύ πεσμένη (π.χ. ανάβουν αχνά τα λαμπάκια στο καντράν και δεν ακούγεται καθόλου η μίζα), σε μία εκκίνηση μπορεί να καταναλώσει έως και ~70% της φόρτισής του.

Σου παραθέτω και link της Baseus να διαβάσεις τις προδιαγραφές του.

https://baseusonline.com/product/1200/baseus-super-energy-pro-1200a-car-jump-starter-black

Ελπίζω να βοήθησα αν και έχουν περάσει μήνες... Φιλικά

Όνομα χρήστη