Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
eirini_gr7036

Γεια σας, θα ήθελα να ρωτησω το εξης. Ζω στην Βορεια ελλαδα σε μονοκατοικια που δεν ακουμπαει κανενα σπιτι απο διπλα. Μενω σε δωματιο 10τμ στον οροφο μου, με 2 δωματια αριστερα και δεξια που θα τα εχω κλειστα και ενα διαδρομο 3 μετρα περιπου και ενα μπανακι. Θα βαλω και πτυσσομενη πορτα να αποκλεισω τον μεσαιο οροφο ωστε να μην ερχεται το πολυ κρυο επανω. Το ερωτημα μου ειναι το εξης. Μου ειπαν οτι το 9000 θα με καλυψει σαν ζεστη αλλα τι γινεται εαν πεσει η θερμοκρασια κατω απο 5, κατω απο 0 ή μειον??? Αποδιδει το κλιματιστικο γρηγορα και σωστα η θα κολλαει ή θα αργει να ξαναπαρει μπρος??? και επισης μου ανεφεραν οτι ισως να προτιμουσα 12000 ωστε να μην δυσκολευεται να ξεκινησει και ετσι δεν θα ζοριζεται και δεν θα καταναλωνει το ιδιο σε ρευμα οπως θα προσπαθησει το 9000 σε πολυ κρυο καιρο. Τι ισχυει ?????Με καλυπτει τελειως το 9000? η θα πρεπει να παρω 12000 και με συμφερει περισσοτερο?? (εχω σκοπο να το καιω μετα την εργασια μου κανα 10ωρο 8ωρο το πολυ και ισως στα πολυ κρυα με νυχτερινη λειτουργια. Δεν εχω ξαναβαλει κλιματιστικο στον χωρο μου ουτε καν για ψυξη. και το θελω σαν λυση θερμανσης τον χειμωνα. Ευχαριστω.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

dapiran83

Χαίρεται...
Δεν εχω εμπειρία απο το κρυο που κανει στη β.Ελλαδα,μιας κ μένω αθηνα.οποτε το κλιματιστικο που εχω 9000btu,δν εχει δουλέψει σε τετοιες καιρικές συνθήκες.το πολυ 7-10oC.
Η προσωπική μου καθαρα άποψη ειναι η εξής:
-ρωτήστε πρωτα καποια αντιπροσωπεία,σε τι εύρος θερμοκρασιών δουλευει η εξωτερική μονάδα.
-σιγουρα θα απέκλεια να αγοράσω 9000btu
Θα πηγαινα στα 12000 τουλαχιστον,για να εχω το κεφαλι μου ησυχο
-τελευταίο πραγμα που θα εκανα,θα κοιτούσα μια απο τις 2 κορυφαίες μαρκες στα κλιματιστικά,(δν θελω να κανω διαφήμιση)μιας κ θα λειτουργει πολλες ωρες οπως λετε.
-Δν θα κοιταγα να γλιτώσω χρηματα απο την αγορα,μιας κ θα τα έδινα μελλοντικά σε ρευμα,αγοράζοντας καποιο μικρο.

1 Σχόλιο

eirini_gr7036

καλησπερα φιλε φιλη και σε ευχαριστω πολυ! Εντελει πηρα το συγκεκριμενο μοντελο της toyotomi eco umi και εμεινα πολυ ικανοποιημενη μεχρι στιγμης. για το δωματιο μου που ειναι αρκετα μικρο το 9000 φτανει γιατι ρωτησα 2, 3 ατομα. Τωρα για τον χειμωνα θα φανει με το καλο.

Όνομα χρήστη