What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
despoina_d87

Εχω σβησει καταλαθος την μεγαλη ενδειξη ωρας στην αρχικη οθονη γνωριζει κανεις πως να το επαναφερω? Επισης κλεινει χωρις καμια προειδοποιηση οταν τελειωσει η μπαταρια και δεν ανοιγει αμεσως οταν το βαλεις στο φορτιστη αλλα πρεπει να περιμενεις καποια λεπτα να φορτισει λιγο. Συμβαινει σε ολα τα τα xiaomi αυτο η επεσα σε ελλατωματικο?Αν γνωριζετε καποια απο τις ερωτησεις μου παρακαλω απαντηστε μου ευχαριστω πολυ!

Username

1 Reply

luckyG7

Την μεγάλη ένδειξη ώρας πατάς παρατεταμένα πάνω στην αρχική οθόνη μετά πάνω που λέει widgets θα δεις τις επιλογές που έχεις για την εμφάνιση της ώρας. Τώρα ρυθμίσεις μπαταρίας κάπου γράφει σε πόσο ποσοστό θέλεις το κινητό να σε προειδοποιεί ότι πρέπει να φορτίσεις αν και στο 15% από μόνο του το κάνει και για να μην τα κάνεις όλα αυτά ποτέ μα ποτέ δεν αφήνουμε να κλείσει το τηλέφωνο από μπαταρία 25% το βάζουμε να φορτίσει έως 80- 85%

4 Comments

luckyG7

Γιατί έως 100% κάθε φορά μειώνεται ο κύκλος ζωής της μπαταρίας σου

despoina_d87

Δεν τα γνωριζα αυτα σε ευχαριστω παρα πολυ ! Βεβαια το redmi note 8 πιστευω δεν εχει ιδιαιτερα καλη μπαταρια ακομα και το παλιο μου huawei κραταγε πιο πολυ...

despoina_d87

Με προειδοποιει μετα το 20% ανα διαστηματα οτι χρειαζεται φορτιση αλλα οταν παει στο 3-2 κτλ σβηνει ξαφνικα χωρις καμια προειδοποιηση ή αντιστροφη μετρηση οπως ειχα συνηθισει στο huawei. Δεν ξερω αν φταιει το συγκεκριμενο κινητο η ολα τα xiaomi ειναι τα ιδια. Αν η huawei δεν ειχε καταργησει τo play store θα επαιρνα ξανα . Το ειχα 4 χρονια περιπου και ταχυτητα παρεμεινε πολυ καλη σπανια κολληματα κτλ.

Username