Η ερώτηση/παρατήρηση μου απευθύνεται στον @Evángelos_Zantíris (αν τον αναφέρω σωστά) ή οποιονδήποτε έχει ήδη το προϊόν. Διευκρινίζω ότι έχω το 14άρι με Ι7 1195g επεξεργαστή και το πήρα πριν 1,5 περίπου μήνα στα 710 ευρώ. Το βασικό ζήτημα και για εμένα είναι η μπαταρία του λαπτοπ η οποία δύσκολα μου βγάζει 4,5-5 ώρες μετά από πολύ προσεκτική και χαλαρή χρήση. Σίγουρα δεν είναι ικανοποιητικό για καινούριο λαπτοπ. Σε διάφορα reviews σε sites αξιολόγησης λαπτοπ του εξωτερικού λένε για αυτονομία μέχρι 7-8 ώρες και ότι το λαπτοπ έχει ικανοποιητική μπαταρία. Οι χρόνοι αυτοί απέχουν πολύ από τις επιδόσεις του δικού μου. Ήθελα ωστόσο να ρωτήσω τι μπαταρία έχει το δικό σας λαπτοπ. Υπάρχουν δύο εκδοχές της μπαταρίας του Modern, 39Wh και 53.8Wh. Το δικό μου δυστυχώς έχει την πρώτη. Η δεύτερη δίνει +35% επιπλέον διάρκεια, δηλαδή στην περίπτωση μου οι 4,5 ώρες θα γινόντουσαν 6. Αν και το δικό σας λαπτοπ έχει τη μικρή μπαταρία έχετε το υπόψη σε περίπτωση που ποτέ την αντικαταστήσετε να ψάξετε για τη μεγαλύτερη. Αν έχει ήδη τη μεγαλύτερη θα ήθελα να ξέρω τι διάρκεια μπαταρίας έχετε.
1 Comment
Γεια σου, Νίκο. Ναι, αφαίρεση του factory seal μάλλον δεν ακυρώνει την εγγύηση στο λάπτοπ. Το είχα δει κι εγώ σε αμερικάνικες ιστοσελίδες κλπ, όπως ανάφερες ότι το εντόπισες κι εσύ. Είχα πάει μόλις μού παρουσιάστηκε το ζήτημα με την υπερθέρμανση και το αυτόματο σβήσιμο του λάπτοπ για 1η φορά σε έναν τεχνικό υπολογιστών, γιατί ο φορητός έκανε αρκετές ώρες που δεν άνοιγε και νόμισα πως πάλι μού κάηκε ο επεξεργαστής - κι ενώ μόλις μισό χρόνο τον είχα τον καινούργιο - , και ρωτούσα αν θα μπορούσα να το στείλω το φορητό, επειδή λίγες μέρες πριν είχα αφαιρέσει το αυτοκόλλητο για να ενσωματώσω την πρόσθετη RAM, το οποίο αυτοκόλλητο είχα διαβάσει πως αν το αφαιρέσεις, τότε ενδεχομένως χάνεις την εργοστασιακή εγγύηση των λάπτοπς. Μου είχε πει ο τεχνικός η/υ ότι ακόμη κι αν το άνοιξα, η εγγύηση (2 χρόνων κανονικά, αλλά αν έχεις κάνει εγγραφή στο επίσημο σάιτ της MSI για MSI center pro κι έχεις εγγράψει το μοντέλο με το όνομά του στην ιστοσελίδα τους, προστίθενται και άλλοι 4 μήνες ως εγγύηση, νομίζω) δεν χάνεται μάλλον....Και να περιμένω αν θα μου ανοίξει το λάπτοπ την ίδια μέρα, ειδάλλως να πάρω τηλέφωνο στα κεντρικά τους στην Αθήνα για το θέμα και να το στείλω σε αντιπρόσωπο για επιδιόρθωση χωρίς χρέωση κλπ....Ότι ενδεχομένως να ισχύει κανονικά η εγγύηση μού είχε πει. Δεν γνώριζε κι αυτός, αλλά προσφέρθηκε και μου είπε να αναφέρω και το όνομα του καταστήματός του (επιδιορθώνει και πουλάει υπολογιστές εδώ στα Τρίκαλα) στο τηλεφώνημα ή μέιλ που ενδεχομένως να έστελνα στην MSI, για να την πίεζα, σε περίπτωση που ενδεχομένως να είχε χαλάσει το λάπτοπ. Με είχε καταλάβει πόσο είχα τρομάξει ότι πάλι είχε καεί κανένας επεξεργαστής σε λάπτοπ 6 μηνών, ενδεχομένως ίδιο πρόβλημα με το λάπτοπ που μου χάλασε και δεν επανήλθε ποτέ. Τελικά επανήλθε μετά κάποιες ώρες ο φορητός, ευτυχώς, και λειτουργούσε κανονικά...αφού τον αποφόρτισα εντελώς και ξαναφόρτισα. Ήταν καλοκαίρι και είχε υπερθερμανθεί περισσότερο ακόμη τότε, θυμάμαι. Και το ξαναέπαθα μία ακόμη φορά, τουλάχιστον, στις αρχές του τωρινού χειμώνα νομίζω. Τελικά το ίδιο έγινε και επαναλειτούργησε. Δεν θυμάμαι αν έγινε μία ακόμη φορά. Το παλιό... ναι...Είχε μαζέψει κουρνιαχτό μέσα. Αυτό μου είχε πει ένας άλλος τεχνικός η/υ που τον είχα βρει ανοιχτό παραμονές Πρωτοχρονιάς, ψάχνοντας για συνεργείο φοιτητών η/υ, και μου είχε πει ότι είχαν καεί τα χάλκινα τμήματα μέσα, και είχε κουρνιαχτό και σκόνη μέσα, και ότι έπρεπε να το είχα καθαρίσει κάποιες φορές το φορητό κλπ. Είχα βάση ψυκτική και τη χρησιμοποιούσα, αλλά - όπως μου είπε κι άλλος τεχνικός που τον ξαναπήγα το φορητό εκείνον - δεν κάνουν τπτ οι βάσεις αυτές, ουσιαστικά. "Είναι σα να έχει βάλει κάποιος έναν ανεμιστήρα έξω από μαγαζί που καίγεται" μού είπε χαρακτηριστικά, κι ότι ενδεχομένως και χειρότερα τα κάνει τα πράγματα μια απλή βάση ψύξης των 20 €. Έχω ακόμη τη 2η βάση που έχω πάρει - η πρώτη μού είχε χαλάσει στα 3 χρόνια - αλλά δεν τη χρησιμοποιώ πια. Δεν έχει αποτέλεσμα, όπως κατάλαβα, και μπορεί να κάνει και χειρότερα τα πράγματα. Οπότε, το μόνο που κάνω είναι να έχω προσαρμόσει στα μικρά κομμάτια στήριξης σε γραφείο που έχει ο φορητός, 4 μικρά μαξιλαράκια, ποδαράκια-κύβους μικροσκοπικούς από τηλεόραση, που δεν τα χρησιμοποιώ σε αυτή...και προσπαθώ πάντα να το βάζω σε γραφείο που είναι με τζάμι από πάνω κλπ. Ναι, και στους 90 °C περίπου είχε φτάσει η θερμοκρασία αυτές τις φορές που μου έκλεισε για αυτοπροστασία του αυτός ο νέος φορητός μου της MSI. Δούλεψαν, όπως έπρεπε να κάνουν, στο φουλ τα ανεμιστηράκια, και είδα τις rpm τους, όπως και τη θερμοκρασία που έφτασε εσωτερικά το λάπτοπ, σε performance check στο MSI center pro αργότερα. Γι' αυτό μού αρέσει αυτή η υπηρεσία, όπως και για άλλα πράγματα που έχει. Έχει και forum αγοραστών, service site, που μπορώ να στείλω ερωτήματα κλπ, όπως και διάφορα mode που βάζεις το φορητό, και μετρήσεις/ελέγχους απόδοσής του κλπ. Και βλέπω ότι το ανανεώνουν και προσθέτουν συνεχώς υπηρεσίες κι ελέγχους που μπορείς να κάνεις μέσω αυτού. Αυτό καλό είναι. Με το Asus δεν είχα βρει καμία τέτοια υπηρεσία. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν ισχύει και μετά τα 2,5 χρόνια της εγγύησης του φορητού αυτό το MSI center pro, γιατί έχω δει πως πολλοί διαμαρτύρονται σε forum ότι δεν ανταποκρίνεται μετά. Θα ήταν όντως μεγάλο μειονέκτημα για μια εταιρεία που κυρίως βγάζει λάπτοπς για παιχνίδια προηγμένα κλπ, αν καιγόταν πάρα πολύ εύκολα ένας επεξεργαστής ή ετίθεντο εύκολα εκτός λειτουργίας ξαφνικά τα ανεμιστηράκια, όπως σωστά ανέφερες, και δεν θα συνέχιζε στην αγορά. Πραγματικά, ο λόγος που τον πήρα το συγκεκριμένο φορητό ήταν για τις επιδόσεις που είδα στην τιμή των 730 ευρώ τότε, όσο κι αν η MSI είναι εταιρεία που φημίζεται για φορητούς για παιχνίδια κλπ, όπως και για απίστευτες μονάδες PC, όπως έχω δει...Μου αρέσει πολύ και το έμβλημα με το Δράκο τους σε λάπτοπς και PC, αν και τα Modern μας μοντέλα δεν έχουν το σήμα αυτό στις εκδόσεις. Και είχα καταλάβει πως η ενσωματωμένη GPU δεν είναι φοβερών επιδόσεων, αλλά απλά ικανοποιητική, και είναι καινούργια της Intel σχετικά η Intel Iris Xe. Των 1.2 GB είναι μόνο περίπου, από ό,τι χω δει, επαναλαμβάνω, σε σάιτς ξένα η κάρτα γραφικών αυτή του δικού μου μοντέλου. Και το λέω για όσους ενδεχομένως το σκέφτονται και για παιχνίδια να το αγοράσουν και να ανταποκρίνεται. Δεν κάνει για παιχνίδια σύγχρονα κλπ...Εξάλλου, δεν μπορείς να προσθέσεις νέα κάρτα γραφικών στο λάπτοπ. Όσα λέει στην περιγραφή του ο φορητός, τα πληροί - για εμένα - κι ελπίζω να μας βγουν καλοί και με αντοχή στο χρόνο οι φορητοί, φίλε Νίκο. Ναι είσαι καλά. Και σε ευχαριστώ που έχω τη δυνατότητα να συνομιλώ με έναν - και να δύναται ο ίδιος να γράψει 2-3 πράγματα - για τεχνικά χαρακτηριστικά και πιθανά προβλήματα ή πλεονεκτήματα του λάπτοπ κλπ. Οι περισσότεροι θέτουν ένα ερώτημα και δεν ασχολούνται ξανά, είτε γιατί δεν θέλουν ή για άλλους λόγους. Βλέπω να γράφουν σε άλλα μοντέλα εφάμιλλων χαρακτηριστικών - που πολλές φορές κοστίζουν περίπου 1000 ευρώ τα λάπτοπς αντίστοιχων ανταγωνιστριών, αλλά μεγαλύτερων ονομάτων στην αγορά των λάπτοπς, εταιρειών - κάποιες κριτικές...και είναι πολύ περισσότερες οι κριτικές από αυτές για τους φορητούς της MSI. Σίγουρα ελλοχεύει ένα ρίσκο η αγορά μας, αλλά αξίζουν τα λάπτοπς... και με το παραπάνω ίσως. Μέσα από τις ιστοσελίδες και e-shops που πωλούσαν παλιότερα το λάπτοπ μου αυτό, είχα βρει ένα τηλέφωνο 2121041332, ενδεχομένως για υπέυθυνους για service από επίσημο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά σου το παραθέτω αν τυχόν θέλεις κάτι ή χρειαστείς. Δεν κάλεσα ποτέ, τότε που μου έκλεισε τις 2-3 φορές το λάπτοπ κι ανέβασε υπερβολικά τη θερμοκρασία του. Ενδεχομένως να μου χρειαστεί και να τους καλέσω κάποτε, αν είναι όντως υπεύθυνοι επίσημοι για service MSI στην Ελλάδα. Καλή συνέχεια, Νικόλα.