Θα μπορούσε κάποιος κάτοχος να μου πει πως κρίνει την οθόνη σε σχεση με μια καλή ips?
See in detail the terms of use for the Product Questions
1 Reply
Φίλε, δεν είμαι ειδικός και δεν μπορώ να συγκρίνω με πραγματικά καλές, εξολοκλήρου IPS, οθόνες άλλων υπολογιστών κλπ. Αυτό που μπορώ να σου γράψω, είναι ότι η οθόνη είναι 1920 X 1080 ανάλυσης και Full High Definition 45%NTSC IPS στα 60 Hz, όπως γράφει και στα χαρακτηριστικά της.
Αυτό που ξέρω είναι ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος με το φορητό, όπως και με την οθόνη του. Δεν βλέπω να έχει σκοτεινά σημεία, ικανοποιητικά τη βλέπεις την οθόνη από τα πλάγια κλπ...και από ό, τι έχω διαβάσει, είναι κατάλληλος ο υπολογιστής για επεξεργασία εικόνας κλπ, αν ενδιαφέρεσαι για αυτές τις επιδόσεις. Υπάρχουν και λεπτομέρειες σε sites στα αγγλικά για τις επιδόσεις του, για την κατανάλωση ενέργειας σε απλή ή πολύπλοκης διεργασίας χρήση, για την οθόνη του κλπ, συγκρίνοντάς τον με μοντέλα άλλων φιρμών.
Επαναλαμβάνω, όπως είχα γράψει σε σχόλιο για το φορητό κάποτε, ότι δεν έχει ξεχωριστή κάρτα γραφικών κλπ, όπως και ότι ο ήχος του δεν είναι πολύ καλός. Μπορείς να πάρεις μια μπάρα ήχου γι' αυτό. Εγώ πήρα μία της Creative, με 35 €, κι όλα καλά. Η μπαταρία, κλασικά όπως σε όλα σχεδόν τα λάπτοπ, δεν έχει τη διάρκεια ζωής που υπόσχονται ότι έχει, από την αρχή ακόμη...
Όπως τόνισε κι άλλος φίλος που σχολίασε για το λάπτοπ, και κακώς το είχα ξεχάσει και δεν το ανέφερα τότε, έχει και υποστήριξη MSI pro συμβουλές της MSI για διαχείριση ενέργειας, να ελέγχεις τον επεξεργαστή σου, τη CPU, τη θερμοκρασία του υπολογιστή κ.α. Έκανα κι εγώ εγγραφή, με το που τον αγόρασα, και κατέβασα την εφαρμογή MSI pro. Από ό, τι είδα, σε άλλα μοντέλα της MSI είχαν το MSI dragon αντιστοίχως, όμως και το MSI pro αυτού του laptop είναι πολύ καλό. Κάνεις και βαθμονόμηση (calibration) της μπαταρίας ανά 3 μήνες, σύμφωνα με τις οδηγίες τους, κι όλα καλά. Έχω κάνει 2 φορές calibration στην μπαταρία ως τώρα.