η κάμερα λειτουργούσε κανονικά. ξαφνικά σταμάτησε να στέλνει ειδοποίησεις. έγινε αντικατάσταση αλλα και η καινούρια παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα. τι μπορεί να φταίει? έχουμε δοκίμασε διάφορες εκδόσεις λογισμικού και πιο παλια και την τελευταία
See in detail the terms of use for the Product Questions
η κάμερα λειτουργούσε κανονικά. ξαφνικά σταμάτησε να στέλνει ειδοποίησεις. έγινε αντικατάσταση αλλα και η καινούρια παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα. τι μπορεί να φταίει? έχουμε δοκίμασε διάφορες εκδόσεις λογισμικού και πιο παλια και την τελευταία
1 Reply
4 Comments
όχι είναι όλα εντάξει. τα έχουμε ελέγξει αυτά.
Στις ρυθμίσεις της κάμερας, στην καρτέλα τύπος συναγερμού ενεργοποιείς το "ανίχνευση κίνησης", μετά επιλέγεις στην ευαισθησία ειδοποίησης το "υψηλή", μετά στο λειτουργία συναγερμού το "λήψη προτροπής συναγερμού", στο μέθοδοι κοινοποίησης το "λάβετε ειδοποιήσεις", στο λήψη διαστήματος συναγερμού επίλεξε κάποιο χρόνο από αυτούς που σου δίνει και πάτα αποθήκευση. Πιστεύω ότι έτσι θα σου στείλει ειδοποίηση εάν ενεργοποιηθεί από κάτι που μετακινήθηκε. Εγώ δεν έχω βάλει email, αλλά έχω μονίμως ανοιχτό ένα κινητό που τις βλέπω, και όταν κάποια από αυτές ανιχνεύσει κίνηση, έρχεται ειδοποίηση στην οθόνη και βαράει και buzzer για το ποιά κάμερα ενεργοποιήθηκε.
ευχαριστώ πολύ.
δυστυχώς οι ρυθμίσεις είναι ακριβώς έτσι και δεν λειτουργεί...το θέμα είναι ότι λειτουργουσε κανονικά επί ένα έτος και τώρα τίποτα.
Δεν μπορεί όμως να έπαθε το ίδιο και η δεύτερη μόλις την εγκατέστησες. Δεν είναι λογικό. Στην τελική κάνε ρεσέτ την πρώτη που είχες, να δεις μήπως επανέλθει. Εάν όχι, τότε κάντο και στη δεύτερη να δεις τι θα γίνει.