Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
giannhsloutca

Θα ήθελα να ρωτήσω αν η κάμερα κάνει καταγραφή,και αν ναι πόση ώρα γράφει.Υπάρχει κάπου που μπορώ να δω μέσω της εφαρμογής κάποιο προηγούμενο συμβάν;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

isame_mail

Ναι, κάνει καταγραφή στην κάρτα μνήμης που θα της βάλεις. Όσο μεγαλύτερη η κάρτα, τόσο περισσότερο χρόνο καταγραφής έχεις. Μπορείς να κάνεις συνεχή καταγραφή, οπότε μόλις γεμίσει η κάρτα συνεχίζει να καταγράφει σβήνοντας τα παλαιότερα βίντεο. Μπορείς να επιλέξεις το "καταγραφή συναγερμού", οπότε γράφει μόνο τα συμβάντα, αλλά υπάρχει πιθανότητα να χάσει την αρχή τους. Τις καταγραφές που έχει κάνει μπορείς να τις δεις άμεσα μόλις σου στείλει την ειδοποίηση, ή μετά από ώρες μπαίνοντας μέσω της εφαρμογής στην κάμερα, (μιλάω για την εφαρμογή yoosee που χρησιμοποιώ εγώ). Εάν περάσει αρκετός καιρός και δεν τα έχεις δει, υπάρχει πιθανότητα να τα χάσεις λόγω του ότι η κάμερα κάνει loop recording, όπως λέγεται. Υπάρχει και η δυνατότητα να την βλέπεις μέσω της εφαρμογής της σε pc ή laptop, οπότε εκεί μπορείς να επιλέξεις να καταγράφει σε σκληρό δίσκο και έτσι να τα έχεις μόνιμα έως ότου τα σβήσεις εσύ. Επίσης μπορείς να αγοράσεις χώρο στο cloud της εταιρείας της και να αποθηκεύονται και εκεί. Ελπίζω να ήμουν κατατοπιστικός.

Όνομα χρήστη