Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
george-kavala

Καλημερα,
Σκευτομαι για ενα κινητο σαν αυτο. Το θελω για τηλεφωνα, browzing, μουσικη και λιγο gaming, με οχι και ιδιαιτερες απαιτισεις σε επιδωσεις. Θελω καλο software και να μην εχει προβληματα. Μπορει να μου πει καποιος που το εχει τα θετικα και τα αρνητηκα, κατα την χρηση; γιατι οι εταιριες τα παρουσιαζουν ολα οτι ειναι τελεια. Επισης θελω να κρατησει λιγο στον χρονο. Και κατι τελευταιο... Ξερετε κινητα που να περνουν ποιο πολλα χρονια software updates? Και ποια ειναι? (Μην μου πειτε apple λογω τιμης)...

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Leonard_Cohen

Δινει 2 χρονια updates λογισμικου και 3 χρονια security updates αρα θα κρατησει "χρονια".

Για οτιδηποτε που κανεις στην καθημερινοτητα σου ειναι more than enough φιλε μου. Συγκεκριμενα για το gaming παιζει διχως να ανεβαζει θερμοκρασια σε Very high γραφικα και refresh rate Call of Duty mobile.
Επισης, για gaming κτλ η οθονη του ειναι πραγματικα υπεροχη!

Για το software εχει Oxygen OS που ειναι ιδιαιτερα ελαφρυ και θυμιζει stock android. Γενικα θεωρειτε απο τα πιο ηπια λογισμικα ουτε bloatware ουτε τιποτα δεν εχει :)

Για πολλα χρονια που λες:
1. apple ειναι στην 6 ετια
2.καποια android πχ της Samsung ειναι για 4 χρονια (απο το 2019 και μετα oποιαδηποτε συσκευη)
3.google pixels(ο.τι καλυτερο)
4.nokia (android one)

Υ.Γ.1. το ιδιο με τα παραπανω ισχυει και για OnePlus, προσεχει το λογισμικο και κανει συχνα αναβαθμιση στους χρηστες...

Υ.Γ.2.ανω της 2-3ετιας, ο.τι και αν εχεις αγορασει θα εχει φθαρει η μπαταρια η οποια για αντικατασταση ειναι χοντρικα κανα 40 ευρω (ανταλλακτικο+εγκατασταση)

Όνομα χρήστη