What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
kingracer123

Έχει φορτιστή στο κουτί?? Πόση ώρα κάνει να φορτίσει πλήρως με τον φορτιστή που έχει στο κουτί, αν εχει?? Θα μπορώ να δω την οθόνη κάτω από το ήλιο?? Πόση αυτονομία έχει?? Έχω δει ότι έχει 120hz, είναι adaptive? Συγνώμη για όλες αυτές τις ερωτήσεις!!

Username

3 Replies

loukp_loykp

Ναι εχει.απλα μου το έδωσε ο θείος μου χωρίς κουτί αλλα εχει φορτιστή οποτε κομπλέ εισαι γύρος στη 1 ωρα κρατάει η φόρτιση ναι μπορείς να δεις την οθόνη στον ήλιο

Username
Jimmy_Pamken

τα πιο πρόσφατα δεν συνοδεύονται από φορτιστή. συνήθως γύρω στη 1 ώρα και κάτι για πλήρη φόρτιση. Η ορατότητα σε εξωτερικούς χώρους είναι εντάξει δεν θα έχετε πρόβλημα. χωρίς να το χρησιμοποιήσεις πολύ θα κρατήσει 2 μέρες, κανονική χρήση θα επιστρέψεις σπίτι με μπαταρία 60-70%. Τα 120 herz δεν είναι adaptive.

Username
Sardelas Christos

Στην συσκευή θα βρείτε φορτιστή και καλώδιο για να γεμίσει η μπαταρία 0-100% με Απλή Φόρτιση : 2 ώρες και 12 λεπτά ή Γρήγορη Φόρτιση : 1 ώρα και 30 λεπτά ( η οποία ίσως να επηρεάσει την μελλοντική υγεία της μπαταρίας )

Υπάρχει δυνατότητα θέασης υπό τον ήλιο για να δείτε κάποιο βίντεο αλλά όχι κάτι απολαυστικό όπως να δεις ταινία.

Με πλήρη χρήση χωρίς διάλειμμα στο 50% φωτεινότητα και ηχεία στο 50% κρατάει σίγουρα 6 ώρες.

Με εκτίμηση Merry Treismas

Username