Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
kingracer123

Έχει φορτιστή στο κουτί?? Πόση ώρα κάνει να φορτίσει πλήρως με τον φορτιστή που έχει στο κουτί, αν εχει?? Θα μπορώ να δω την οθόνη κάτω από το ήλιο?? Πόση αυτονομία έχει?? Έχω δει ότι έχει 120hz, είναι adaptive? Συγνώμη για όλες αυτές τις ερωτήσεις!!

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

loukp_loykp

Ναι εχει.απλα μου το έδωσε ο θείος μου χωρίς κουτί αλλα εχει φορτιστή οποτε κομπλέ εισαι γύρος στη 1 ωρα κρατάει η φόρτιση ναι μπορείς να δεις την οθόνη στον ήλιο

Όνομα χρήστη
Jimmy_Pamken

τα πιο πρόσφατα δεν συνοδεύονται από φορτιστή. συνήθως γύρω στη 1 ώρα και κάτι για πλήρη φόρτιση. Η ορατότητα σε εξωτερικούς χώρους είναι εντάξει δεν θα έχετε πρόβλημα. χωρίς να το χρησιμοποιήσεις πολύ θα κρατήσει 2 μέρες, κανονική χρήση θα επιστρέψεις σπίτι με μπαταρία 60-70%. Τα 120 herz δεν είναι adaptive.

Όνομα χρήστη
Sardelas Christos

Στην συσκευή θα βρείτε φορτιστή και καλώδιο για να γεμίσει η μπαταρία 0-100% με Απλή Φόρτιση : 2 ώρες και 12 λεπτά ή Γρήγορη Φόρτιση : 1 ώρα και 30 λεπτά ( η οποία ίσως να επηρεάσει την μελλοντική υγεία της μπαταρίας )

Υπάρχει δυνατότητα θέασης υπό τον ήλιο για να δείτε κάποιο βίντεο αλλά όχι κάτι απολαυστικό όπως να δεις ταινία.

Με πλήρη χρήση χωρίς διάλειμμα στο 50% φωτεινότητα και ηχεία στο 50% κρατάει σίγουρα 6 ώρες.

Με εκτίμηση Merry Treismas

Όνομα χρήστη