Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
g_teri

Την έχω από τον Ιούλιο. Ότι ρύθμιση κι αν έχω κάνει δεν παίζει τα υβριδικά... οποία βοήθεια θα ήταν πολύτιμη...ευχαριστώ.

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Όνομα χρήστη
George_Foukas

Στην δικιά μου δοκίμασα τα εξής και τώρα 8 μέρες ακόμα έχω υβριδική. Ξεκίνησα και διέγραψα το δίκτυο wifi ώστε να μην έχω ίντερνετ. Μετά πήγα στις εφαρμογές και έκανα καθαρισμό και βελτιστοποίηση με την εφαρμογή της τηλεόρασης που την ονομάζει ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. Στην συνέχεια έκανα επανεκκίνηση ,έβαλα το ΣΚΑΪ και ενεργοποίηση το wifi. Αμέσως εμφανίστηκαν τα υβριδικά. Δεν τα βρίσκει όταν συνδέεται σε 5ghz... μόνο 2.4ghz.

7 Σχόλια

George_Foukas

Μια σημείωση.. όπως έγραψα έκανα διαγραφή δικτύου και όχι απενεργοποίηση WiFi

g_teri

Χρόνια πολλά και καλά.. Σ ευχαριστώ για την πληροφορία.
Το έκανα κι αυτό αλλά δεν.
Το router μου είναι στ 2.4 ούτως η άλλως.

wake

Μπορεί κάποιος να μου πει πως παίζουν τα υβριδικά ;;; Τι ρύθμιση πρέπει δεν εμφανίζονται

George_Foukas

Μετά από μήνες ψάξιμο στο ίντερνετ βρήκα πως αν γυρίσεις την IP σου από δυναμική σε στατική λειτουργούν τα υβριδικά....το δοκίμασα και δουλεύουν αλλά για πόσο ακόμα ο χρόνος θα το δείξει....δεν χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις

George_Foukas

Πήγαινε ρυθμίσεις... μετά στο δίκτυο που είσαι συνδεδεμένος.... μετά ρυθμίσεις διεύθυνσης ΙΡ...ΣΤΑΤΙΚΟ... ύστερα την διεύθυνση σου ΙΡ που την βρίσκεις με το που μπαίνεις στο δίκτυο σου... μετά την διεύθυνση ΙΡ του ρούτερ σου που την βρίσκεις στο αυτοκόλλητο του ρούτερ...στο μενού μήκος προθεματος δικτύου το 24 βάζεις...στο dns 1 βάζεις 8.8.8.8 και στο dns2 8.8.4.4.επανεκικινηση την τηλεόραση ...

Όνομα χρήστη
Όνομα χρήστη