Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
alexandros1926

Καλημέρα, είμαι κάτοχος της τηλεόρασης λίγες μέρες τώρα, και αντιλήφθηκα από το πρώτο βράδυ, πως σε μαύρη φόντο υπάρχουν στις γωνίες λευκοί φωτισμοί (back light bleeding), η αλήθεια είναι πως δεν με ενοχλεί στην θέαση καθότι εμφανίζονται μόνο σε μαύρο φόντο.. Θα ήθελα να θέσω ερώτημα αν το backlight bleeding είναι η αρχή μελλοντικών προβλημάτων, αν αξίζει να την επιστρέψω και αν η εγγύηση καλύπτει τέτοιου είδους πρόβλημα!!!
Επίσης τα υβριδικά κάποιες φορές δεν μπορώ να τα ενεργοποιήσω πατώντας το κόκκινο κουμπί !!

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

a.tzebelekara

Το light bleed είναι λόγο της τεχνολογίας των LED "Edge LED". Δεν έχει μοιρασμένα LED σε όλο το πάνελ, τα LED βρίσκονται περιμετρικά του πάνελ και σε κάποια σημεία κάνει αυτο το θέμα

Όνομα χρήστη
Konstantinos_Malliaridis

Η αλήθεια είναι ότι το παρατήρησα ακριβώς το ίδιο φαινόμενο και εγώ. Ωστόσο δεν με ενοχλεί πια, Δεν με ενοχλεί ούτε έγινε χειρότερο. Νομίζω ότι είναι κατασκευαστικό κουσούρι! Πέρα από αυτό, έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την TV. Πολύ ευχαριστημένος από τις δυνατότητες του Android TV και της ποιότητας θέασης.

Όνομα χρήστη