Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
I. Katakis

Δεν έχω καταφέρει όταν παίζει κάποιο από τα επίγεια τηλεοπτικά κανάλια, να εμφανίσω τις πληροφορίες του προγράμματος αυτού. Πιο συγκεκριμένα το μόνο που μου εμφανίζει είναι ο τίτλος της εκπομπής που προβάλετε, ενώ ΔΕΝ εμφανίζει όπως π.χ. περιγραφή της εκπομπής/σειράς/ταινίας, ηθοποιοί, διάρκεια, έτος, κτλ. Άραγε είναι κάποια ασυμβατότητα της τηλεόρασης, χρειάζεται να γίνει κάποια αναβάθμιση ή μήπως απλά εγώ δεν έχω καταφέρει να το εντοπίσω;

Όνομα χρήστη

4 Απαντήσεις

Vicky_Skodra

Πας στα settings, πατάς tv guide, επιλέγεις κανάλι και πρόγραμμα, πατάς οκ, βελάκι πάνω και μετά κάτω για πλοήγηση στις πληροφορίες προγράμματος.

Όνομα χρήστη
I. Katakis

Η απάντηση που πείρα από την Xiaomi ([email protected]) μετά από επικοινωνία μαζί τους στις 15 Δεκεμβρίου 2021 ήταν η κάτωθι:

"Καλημέρα σας,
Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα της Xiaomi. Χαιρόμαστε που μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος!
Αναμένεται αναβάθμιση που επιλύει το πρόβλημα πληροφοριών καναλιών.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο2119991515 , Δευτέρα – Κυριακή 9:00 – 21:00"

Δυστυχώς δύο μήνες μετά δεν έχει έρθει ΚΑΜΙΑ αναβάθμιση!?!?

Όνομα χρήστη
ankous

Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα. Αν κάποιος το έλυσε παρακαλώ να μας ενημερώσει. Αν είναι bug μακάρι να διορθωθεί σε επόμενο update.

Όνομα χρήστη
caprilr

επιβεβαιώνω πως και στην δική μου έτσι γίνεται, ελπίζω να είναι bug και να διορθωθεί

Όνομα χρήστη