Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
fliptopboxband
  1. Αν το φορτιζω με ενα άλλο πανελ , λιγο μεγαλύτερο σε μεγεθος, που είχα αγοράσει απο το Lidl, και το εχω ήδη εγκαταστήσει στον τοιχο, θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα?
  2. Πρεπει να είναι συνέχεια συνδεδεμένο με το πάνελ ή μονο οταν θελει φορτιση?
Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

a11

πρακτικα αν ειναι πιο μεγαλο θα φορτιζει πιο γρηγορα . σημασια εχει τι βολτ δινει το καθε πανελ στην φορτιση, ωστε να μην κανει ζημια στο κυκλωμα που ελεγχει την φορτιση. αν μπορεις να τα μετρησεις την ιδια στιγμη τι ρευμα βγαζουν τα πανελ, και εφοσον ταιριαζουν τα βολτ,εστω και με μικρη αποκλιση στα βολτ -2-3 βολτ δεν θα εχει προβλημα..προσωπικα εγω ειμαι ακομα ευχαριστημενος , μετα απο 1.5 χρονο σχεδον η μπαταρια κραταει ανετα ολη νυχτα , στο 50% το εχω και αναβει φουλ οταν δει κινηση ..ο ηλιος το βλεπει απο την ωρα που ξημερωνει εως λιγο μετα το μεσημερι γυρω στις 4 ωρα .. και νομιζω αρκει το πανελακι που εχει.. ..εσυ κανε τις δοκιμες που ειπα πιο πανω και αποφασιζεις..

Όνομα χρήστη
Stnz

Συνέχεια θέλει φόρτιση διότι μετά από κάποιες ώρες θα σβήσει.Το μεγαλύτερο πάνελ του λιντλ είναι μακράν χειρότερο.

Όνομα χρήστη