Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
stelios_ailamak

Γεια σας. Θέλω να ρωτήσω στην τιμή του προϊόντος είναι χωρίς την μπαταρία; πόσο είναι το κόστος του φορτιστή καθώς και μιας μεμονωμένης μπαταρίας;

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

nigozs

Το χρησιμοποιώ 3 χρόνια και κάνει την δουλειά του σωστά σαν ερασιτέχνης που είμαι. Σίγουρα ένας επαγγελματίας θα ήθελε κάτι άλλο. Εμένα μου αρκεί για το εξοχικό και το σπίτι. Έχει καλές λεπίδες τις οποίες μετά από κάθε χρήση καθαρίζω επιμελώς και απολυμαίνει. Πολύ σωστά διαθέτει δύο μπουτον , ένα ασφαλείας και ένα πυροδότησης ώστε αν κάτι δεν πάει καλά να μην σου φάει κανένα δάκτυλο.
Περίμενα υπομονετικά προσφορά με μπαταρία και φορτιστή. Να γνωρίζεις ότι η εταιρεία αυτή δεν έχει διαφορετικές μπαταρίες αλλά μια για οοοολα τα εργαλεία 5ης

Όνομα χρήστη
TEO_MANAROLLI

Δε συμφέρει. Εκτός που πρέπει να πατάς δύο διακόπτες ταυτόχρονα(και όλοι το κρύβουν αυτο) δεν έχει σκανδάλη δηλαδή όπως όλα τα άλλα. Πρέπει να αγοράσεις χωριστά και μπαταρία και φορτιστή ενώ άλλοι πουλάνε με 50 ευρώ και έχει δύο μπαταρίες μέσα και φορτιστή παρακαλώ και 21 βολτ πιο δυνατό δηλαδή.

Όνομα χρήστη
Kostas_CH13

Κάποιοι δίνουν δώρο φορτιστή με μπαταρία, κοίταξε όλα τα κατ/ματα. Για αγορά φορτιστής με μπαταρία 2,5 κάνει 40 ευρώ και φορτιστής με μπαταρία 4 κάνει 45

Όνομα χρήστη