Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
kitsorfan

Πώς αντιγράφω τον κωδικό από ένα παλιό τηλεχειριστήριο;
Απάντηση:
1. Πατάμε στο αντίγραφο ταυτόχρονα τα κουμπιά Α και Β μέχρι το λαμπάκι του να αναβοσβήσει 3 φορές. Κρατώντας πατημένο το κουμπί Α ελευθερώνουμε το κουμπί Β και το ξαναπατάμε 3 φορές, οπότε το λαμπάκι αναβοσβήνιε και τότε ελευθερώνουμε και το κουμπί Α του αντίγραφου.
2. Βάζουμε κοντά (δίπλα-δίπλα) το αντίγραφο με το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο. 3. Κρατάμε συνεχώς πατημένοστο πρωτότυπο τηλεχειριστήριο το κουμπί που θέλουμε να αντιγράψουμε και μετά πατάμε συνεχώς το κουμπί που θέλουμε να ρυθμίσουμε στο αντίγραφο. Συνεχίζουμε να πατάμε μέχρι το λαμπάκι του αντίγραφου να μείνει σταθερά αναμμένο οπότε και ελευθερώνουμε τα δύο κουμπιά. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία για όποια άλλα κουμπιά θέλουμε. 4. Τέλος κρατάμε ταυτόχρονα πατημένα τα κουμπία C και D στο αντίγραφο μέχρι να αρχίσει να αναβοσβήνει το λαμπάκι οπότε τα ελευθερώνουμε και η διαδιακασία έχει ολοκληρωθεί.

Όνομα χρήστη

5 Απαντήσεις

Ioannis_Zev

Το βήμα 4 δεν χρειάζεται. Αυτό είναι για την επαναφορά, αν σβήσεις κατά λάθος τα πάντα. Παραλείψτε το αλλιώς θα σβήνει ό,τι έχετε περάσει ως τότε.

Όνομα χρήστη
Fotis_Plex

Σταθερό δεν μένει το λαμπάκι στο αντίγραφο αλλά αναβοσβηνει γρήγορα. Αυτό σημαίνει ότι ολοκληρώθηκε;
Επίσης το βήμα 4 πρέπει να γίνει για την αποθήκευση των κωδικών ή τα ξανασβηνει όλα;

Όνομα χρήστη
erompalou

Να σαι καλα που εβαλες τις οδηγίες, λειτουργεί μια χαρά!

Όνομα χρήστη
Kostas_94

Ευχαριστώ για τις οδηγίες.

Δυστυχώς, στην περίπτωσή μου δεν δουλεύει. Ακολουθώ ακριβώς τις οδηγίες και η λυχνία αναβοσβηήνει σε κάθε βήμα όπως και στην περιγραφή. Αλλά μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας η γκαραζόπορτα δεν ανταποκρίνεται σε αυτό το τηλεκοντρόλ, παρά μόνο στο original.

Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει;

1 Σχόλιο

bshector

Η λυχνία αναβοσβήνει σε κάθε βήμα. Εκεί μάλλον το αφήνεις και δεν καταγράφει το σήμα. Αντίθετα, πρέπει να επιμείνεις μέχρι να αναβοσβήνει πολύ γρήγορα στο κάθε βήμα κι όχι αργά. Θέλει λίγη ώρα ακόμα να επιμένεις σε κάθε σύζευξη!

Όνομα χρήστη
MOS RIS

Ισχύει. Σωστά τα βήματα. Η μόνη διαφορά στη δική μου περίπτωση είναι πως χρειαστηκε να ακουμπήσω τα 2 κοντρολ για να αντιγράψει στο τέλος τον κωδικό και να μεινει το λαμπάκι αναμμένο. Δεν το διάβαζε μέχρι που ακούμπησα το ένα στη μπροστινή μερία του άλλου.

Όνομα χρήστη