Καλησπέρα παιδιά! Θέλω να ρωτήσω εσάς που το αγοράσατε. Σε βάθος χρόνου, έχει αρχίσει να κάνει "βαθουλόματα" ή όλα καλά? Αναζητώ σκληρό στρώμα, αλλά θέλω να αποφύγω τα βαθουλόματα σε βάθος χρόνου.
See in detail the terms of use for the Product Questions
Καλησπέρα παιδιά! Θέλω να ρωτήσω εσάς που το αγοράσατε. Σε βάθος χρόνου, έχει αρχίσει να κάνει "βαθουλόματα" ή όλα καλά? Αναζητώ σκληρό στρώμα, αλλά θέλω να αποφύγω τα βαθουλόματα σε βάθος χρόνου.
2 Replies
2 Comments
Χίλια ευχαριστώ για τα review! Θα το τσιμπήσω τώρα αρχές του μήνα!
Παρακαλώ! :-)
Να σε ενημερώσω ότι τα "νέας" τεχνολογίας στρώματα είναι και πάρα πολύ ελαφριά!! Οπότε και πολύ πιο εύκολα στο γύρισμα γι'αυτό και το γυρίζω ανά μήνα! ;-)
Όπως επίσης και λόγο του ύψους του ~25cm και το ότι είναι επίπεδο θα χρειαστείς λογικά και αλλαγή στο μαξιλάρι, ανάλογα με τον τρόπο που κοιμάσαι.
Εγώ πχ κοιμάμαι κυρίως ανάσκελα και λίγο πλάγια, δύο μαξιλάρια άλλαξα στα 2 χρόνια, το δεύτερο πρόσφατα και είδα τεράστια διαφορά!!
Το πρώτο ήταν ένα κανονικό μαξιλάρι για τον τρόπο που κοιμάμαι.
Το δεύτερο που επέλεξα, καθόλου ακριβό, είναι από εταιρία που κατασκευάζει λευκά ήδη για ξενοδοχεία, ήταν πολύ πιο ψιλό, είχε γέμιση μέσα και μέτριο προς σκληρό.
Και εκεί κατάλαβα ότι έχει μεγάλη σημασία και το μαξιλάρι σύμφωνα με το τύπο του στρώματος που θα επιλέξεις!!
Από τους καλύτερους ύπνους που έχω κάνει... ;-)