Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Bill_Peppas

Το 3000 είναι γενικά καλύτερο από το PB1000. Το PB1000 Pro είναι στα ίδια επίπεδα ίσως και μισό κλικ πιο επάνω.

25 Σχόλια

Bill_Peppas

Μπορείς να συνδυάσεις διάφορα subwoofer δεν είναι απαραίτητο να είναι ίδιο μοντέλο όλα. Πιο "εύκολα" στήνεται και calibrάρεται το σύστημα αν είναι ίδια τα subwoofer, αλλά και με διαφορετικά κομμάτια γίνεται δουλειά, απλά είναι πιο μπελαλίδικη και ίσως υπάρξει λίγο χειρότερο αποτέλεσμα από την συστοιχία όμοιων.

Αν θες να κατεβαίνει χαμηλά σε συχνότητες αρκετά, και να έχεις "κινηματογραφικό" μπάσο, θες πιο δυνατό subwoofer και εννοείται, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ, σωστή θέση του subwoofer και της θέσης ακρόασης/θέασης γιατί αυτή (λόγω γεωμετρίας χώρου και των room modes) καθορίζει κατά 60% το τι θα πάρεις από το μπάσο.

Ιδανικά για οποιονδήποτε έχει απαιτήσεις δεν θα πρότεινα τίποτα κάτω από το PB-2000 Pro ή SB-3000.

Vasilis_Savvidis

Δηλαδη λες ν αγοράσω το pb 2000 pro ?η να προσθέσω μαζι με το pb 1000 το pb 1000pro

Bill_Peppas

Έχεις ήδη το PB1000 ? Αν όχι, πάρε ένα 1000 Pro και στο μέλλον χτύπα ένα 2ο. Ειδάλλως αν έχεις ήδη το 1000, πάρε ένα 1000 Pro ή 2000 και στο μέλλον αν δεν σου φτάνουν δίνεις το 1000αρι για ένα 2ο 2000 :)

Bill_Peppas

Προτιμώ το SB-2000 Pro. Έχει πιο καθαρό output, κατεβαίνει πιο χαμηλά, και έχουν αποδειχθεί πιο αξιόπιστα από τα χαμηλού κόστους JL.

Vasilis_Savvidis

Bill σε χώρο 4μ μήκος 3.60 πλάτος μπορώ να βάλουν 2 pb 1000 η είναι πολύ επίσης σε ηχεια για mouvie klipsch rp 600m μπροστά η reference?

Bill_Peppas

και 4 sub βάζεις αν θες, φτάνει να σε παίρνει χωροταξικά. όσο αυξάνεις το πλήθος των subwoofers, πάντα με σωστή τοποθέτηση και ρύθμιση, μεγαλώνεις τον "χώρο" - φούσκα μέσα στην οποία παίζει πιο σωστά (ομαλά) το μπάσο.
και τα rp-600m μια χαρά είναι για τον χώρο σου (φαντάζομαι η απόσταση θέασης/ακρόασης σου θα είναι περί τα 2μ)

Vasilis_Savvidis

3.80 τωρα εχω τα reference 620f left right center rp 404c αν τα αλλάξω τα 620 f κ βαλω τα rp 600m rp θ είναι καλύτερα Bill?

Bill_Peppas

Αρα έχεις τον καναπέ κοντά στον πίσω τοίχο.
Παίζει να τον πας πιο μπροστά; είναι καλύτερο για τον ήχο σου από όλες τις απόψεις. Για 3.8m αν ακούς σε υψηλές στάθμες θες 8" woofer στα μπροστά ηχεία, δηλαδή μοντέλο R-820 / RP-280F για κύρια ηχεία.

Bill_Peppas

Velodyne με την καμία. Υπερκοστολογημένα, και τα προσιτά σε τιμή μοντέλα είναι για τα πανηγύρια. Το sunfire hrs-8 είναι ξεκάθαρα υποδέεστερο των SVS 1000 & 3000 Micro :)

Bill_Peppas

γιοκ. Δεν βαράει όπως τα SVS, δεν κατεβαίνει αρκετά χαμηλά σε συχνότητες. Αντίπαλοι των SVS είναι τα Arendal Sound, Monolith, τα μεγάλα XTZ, και άλλα που ξεφεύγουν πολύ χρηματικά (π.χ. Paradigm, JTR, κλπ.).
Τα SVS στην κατηγορία τιμής αυτής, έχουν απίστευτη αξιοπιστία (πολύ λίγα περιστατικά service εντός εγγύησης), συν ότι δίνουν 5ετη εγγύηση άνευ όρων :)

Σεΐντης Γιάννης

Έχω 2 Svs pb 1000 pro αγορασμένα πριν από ένα χρόνο από γνωστό κατάστημα στον Πειραιά, πώς είχα την εντύπωση ότι έχουν δύο χρόνια εγγύηση; Άρα έχω άλλα 4 χρόνια ακόμα εγγύηση;

Όνομα χρήστη