Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Aggelos77777

Γνωρίζει κανείς τον λόγο που αναβοσβήνουν και τα 3 λαμπάκια ταυτόχρονα και δεν μπορώ να την κάνω ούτε reset ?

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Voula_Argirou

Αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα μήπως βρήκες λύση τελικά?

1 Σχόλιο

Aggelos77777

Δυστυχώς καμία τύχη μου είχε κάψει την μητρική και δεν βρήκαμε άκρη εδώ στην Ελλάδα όπου και να πήγα, οπότε και την πέταξα και πήρα μια xiaomi s20+ πολύ ανώτερη της και έχω το κεφάλι μου ήσυχο πλέον με την εγγύηση και την αντιπροσωπεία στην Ελλάδα

Όνομα χρήστη
O_Pai

ακομα και αν αδιασει η μπαταρια και κλεισει τελειως? Τα εξαρτηματα/φιλτρα/ροδακια ειναι τοποθετημενα σωστα?

6 Σχόλια

Aggelos77777

Όλα είναι στην θέση της δούλευε κανονικοτατα για ένα χρόνο και απλά μια μέρα έκανε αυτό

odusseas_brokos

Ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα, εψαξα σε καποια forum στο εξωτερικο και ενας που επαθε το ιδιο ειπε οτι ειναι σφαλμα λογισμικου κατα την διαδικασια αυτοματης αναβαθμισης, δεν μπορεις να κανεις τιποτα, εμενα ηταν στην εγγυηση την επεστρεψα μεσω skroutz στο μαγαζι και την στειλανε εξωτερικο για επισκεύη, μετα απο σχεδον 2 μηνες περιπου με ενημερωσανε οτι δεν επισκευαζεται και το skroutz μου κανονισε αντικατασταση με καινουρια την περιμενω εντος των ημερων.

odusseas_brokos

Μαλιστα τωρα που βλεπω την ημερομηνια στο σχολιο σου πρεπει να μου εμφανισε το προβλημα πανω κατω τις ιδιες μερες με εσενα

Aggelos77777

Την κάτσαμε και δεν θυμάμαι καθόλου από που την είχα πάρει καλά θα την στείλω εξωτερικό και βλέπουμε όπως και να έχει Ευχαριστώ πολύ

Aggelos77777

Απ ότι μίλησα με ένα σερβις που βρήκα στο περιστέρι είχε βραχυκυκλώσει η μητρική δεν μου είπαν αν ήταν από υγρασία η από ρεύμα, το θέμα είναι ότι μόνο επισκευάζεται αν ήμαστε τυχεροί γιατί ανταλλακτικό δεν παίζει! Θα επανέλθω

Dimitris_Paraskevopoulos6273

Καλησπέρα, κάνει το ίδιο ή σκούπα μου. Την έχω μόνο 7 μήνες. Δε θυμάμαι από που την πήρα. Δεν έχω κρατήσει κανένα χαρτί. Τελικά τι γίνεται? Τι μπορώ να κάνω?

Όνομα χρήστη