Γνωρίζει κανείς τον λόγο που αναβοσβήνουν και τα 3 λαμπάκια ταυτόχρονα και δεν μπορώ να την κάνω ούτε reset ?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Γνωρίζει κανείς τον λόγο που αναβοσβήνουν και τα 3 λαμπάκια ταυτόχρονα και δεν μπορώ να την κάνω ούτε reset ?
2 Απαντήσεις
ακομα και αν αδιασει η μπαταρια και κλεισει τελειως? Τα εξαρτηματα/φιλτρα/ροδακια ειναι τοποθετημενα σωστα?
6 Σχόλια
Ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα, εψαξα σε καποια forum στο εξωτερικο και ενας που επαθε το ιδιο ειπε οτι ειναι σφαλμα λογισμικου κατα την διαδικασια αυτοματης αναβαθμισης, δεν μπορεις να κανεις τιποτα, εμενα ηταν στην εγγυηση την επεστρεψα μεσω skroutz στο μαγαζι και την στειλανε εξωτερικο για επισκεύη, μετα απο σχεδον 2 μηνες περιπου με ενημερωσανε οτι δεν επισκευαζεται και το skroutz μου κανονισε αντικατασταση με καινουρια την περιμενω εντος των ημερων.
Μαλιστα τωρα που βλεπω την ημερομηνια στο σχολιο σου πρεπει να μου εμφανισε το προβλημα πανω κατω τις ιδιες μερες με εσενα
Την κάτσαμε και δεν θυμάμαι καθόλου από που την είχα πάρει καλά θα την στείλω εξωτερικό και βλέπουμε όπως και να έχει Ευχαριστώ πολύ
Απ ότι μίλησα με ένα σερβις που βρήκα στο περιστέρι είχε βραχυκυκλώσει η μητρική δεν μου είπαν αν ήταν από υγρασία η από ρεύμα, το θέμα είναι ότι μόνο επισκευάζεται αν ήμαστε τυχεροί γιατί ανταλλακτικό δεν παίζει! Θα επανέλθω
1 Σχόλιο
Δυστυχώς καμία τύχη μου είχε κάψει την μητρική και δεν βρήκαμε άκρη εδώ στην Ελλάδα όπου και να πήγα, οπότε και την πέταξα και πήρα μια xiaomi s20+ πολύ ανώτερη της και έχω το κεφάλι μου ήσυχο πλέον με την εγγύηση και την αντιπροσωπεία στην Ελλάδα