Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
teoefth

Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση σχετικά με τον επεξεργαστή. Βλέπω στα τεχνικά χαρακτηριστικά πως είναι στα 2 GHz, αριθμός που δεν εντυπωσιάζει. Επειδή είμαι τύπος που κρατώ τα κινητά μου για χρόνια θα ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο είναι δυνατός, γρήγορος και αν αντέχει στο χρόνο. Ευχαριστώ!!!

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

kosmal90

Επεξεργαστής : Qualcomm SM6350 Snapdragon 690 5G (8 nm)
Οκταπύρηνος (2x 2.0 GHz Kryo 560 Gold (Cortex-A77) & 6x 1.7 GHz Kryo 560 Silver (Cortex-A55))
Επεξεργαστής γραφικών : Adreno 619L

Κατα πόσο είναι δυνατός και αν αντέχει στο χρόνο μπορείτε να διαβάσετε κριτικές στα αγγλικά όπως οι παρακάτω

https://www.notebookcheck.net/Sony-Xperia-10-III-review-A-compact-5G-smartphone-with-IP-certification.551462.0.html

https://www.gsmarena.com/sony_xperia_10_iii-review-2277.php

Όνομα χρήστη
theoda

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Είμαι της ίδιας φιλοσοφίας, κρατώ τις συσκευές μου για πολύ καιρό και επιθυμώ να είναι πλήρως λειτουργικές για τουλάχιστον 4 έτη. Έχετε δίκιο τα 2 Ghz δεν εντυπωσιάζουν, ωστόσο το στήσιμο της συσκευής σε συνδυασμό με τη ram της και τον αξιόπιστο επεξεργαστή της επιτρέπει να λειτουργεί δίχως λαγκαρίσματα (τουλάχιστον για όσο καιρό την έχω και δουλεύοντάς την με multitasking, μοιρασμένη οθόνη, δίχως να ασχολούμε με κλείσιμο εφαρμογών ή και επανεκκινήσεις) ενώ παράλληλα το ότι δεν είναι φορτωμένη με εφαρμογές (σχεδόν stock android) της δίνει πλεονέκτημα. Θεωρώ και ευελπιστώ ότι οι συσκευές sony (είχα και στο παρελθόν) είναι αξιόπιστες στο χρόνο. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το στήσιμο του software στην κάθε συσκευή παίζει πολύ μεγάλο ρόλο για την ορθή λειτουργία τους (δείτε τα χαρακτηριστικά των μήλοσυσκευών...). Εδώ έχουμε μια συσκευή προσανατολισμένη σε λειτουργία χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης ενώ το λογισμικό της, συν το χρόνο, προσαρμόζεται στις ανάγκες του χρήστη και βελτιώνεται διαρκώς, τουλάχιστον στα πλαίσια της δικής μου παρατήρησης. Ωστόσο, ας μην ξεχνούμε ότι είναι μια καλή mid-range συσκευή, εάν έχετε σκοπό να τρέχετε βαριά προγράμματα θα πρέπει να δείτε συσκευές του επόμενου επιπέδου με ότι αυτό συνεπάγεται σε κόστος.

Όνομα χρήστη