Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
theoda

Μετά το τελευταίο update της συσκευής μου έχει προκύψει το εξής: Όταν απομακρύνομαι από αποθηκευμένα wi-fi για μεγάλο χρονικό διάστημα (άνω των 3-4 ωρών) ο δέκτης wi-fi της συσκευής παρότι δείχνει ανοιχτός δεν "βλέπει" δίκτυα ούτε συνδέεται αυτόματα ακόμα και εάν το ανοιγοκλείσω τόσο από την συντόμευση όσο και από τις Ρυθμίσεις. Η μόνη λύση που έχω βρει είναι είτε να κάνω επανεκκίνηση στη συσκευή είτε να ενεροποιώ (έστω και στιγμιαία) τη Λειτουργία Πτήσης και στις δύο περιπτώσεις η συσκευή με την επαναλειτουργία της βλέπει απευθείας τα δίκτυα wi-fi και συνδέεται αυτόματα σε αυτά αμέσως. Ποτέ έως σήμερα δεν μου είχε εμφανίσει η συσκευή κάποιο θέμα ενώ έχει ενδιαφέρον ότι όσο παραμένω εντός εμβέλειας δικτύων ή δεν απομακρυνθώ από αυτά για μεγάλο χρονικό διάστημα κανένα ζήτημα με τη λειτουργία του Ασύρματου Δικτύου δεν αντιμετωπίζω. Υπάρχει κάποιος/α άλλη που έχει αντιμετωπίσει το ίδιο θέμα και εάν ναι το έχετε αντιμετωπίσει και με ποιο τρόπο;

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

3 Σχόλια

theoda

Το πρωί μου ήλθε ειδοποίηση και προχώρησα στο update, όλα φαίνεται να λειτουργούν ομαλά και το νέο περιβάλλον έχει βελτιωθεί. Εάν προκύψει κάποιο θέμα εντός των επομένων ημερών θα ενημερώσω.

Tripokaridos/Head-fi

Πριν μερες μου ηρθε και την περασα εκανα και Reset δουλευει αψογα, ειναι αρκετα ποιο Snappier απο οτι εχω καταλαβει η καμερα επισης ειναι ποιο γρηγορη σε focus κτλ , επισης τα χρωματα στην Οθονη στην επιλογη Αρχικη Ποιοτητα ειναι απιστευτη οντος δειχνει calibrated φοβερα ζεστα χρωματα . Ο ηχος επισης ειναι ποιο δυνατος στο Νετφλιξ που βλεπω . Στα ακουστικα δεν αλαξε κατι. Το περιβαλλον ειναι αρκετα ομορφο και μου αρεσει το Wifi Που ειναι μαζι με το 5G. Για την ωρα δουλευει τελεια. Φαντασου αγορασα αλλο ενα για την γυναικα μου. :)

Όνομα χρήστη
Tripokaridos/Head-fi

Είναι πρόβλημα του update το wifi δεν βλέπει δίκτυα όπως είπες το κάνει και σε εμένα και το διάβασα σε φόρουμ εξωτερικό.
Η λύση μέχρι να βγάλουν update είναι η επανεκκίνηση... Η να πας μενού, δίκτυο, συνθέτες,έξυπνη συνδεσιμότητα, και να απενεργοποιήσετε τις 2 επιλογές αυτόματης σύνδεσης ... Με αυτό το τρόπο δεν προσπαθεί να συνδεθεί στο καλύτερο σήμα κάθε φορά οπότε δεν κολλάει.( Προσωρινά κάνει δουλειά)
Μίλησα με την Sony Hellas δυστυχώς όπως περίμενα δεν έχουν ιδέα τι τους έλεγα και μου παν να κάνω reset , κλασικά το ίδιο σέρβις όπως και οι άλλες .

20 Σχόλια

theoda

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το να απενεργοποιήσω την αυτόματη σύνδεση δεν το σκέφτηκα, είχα βρει της λύση της επανεκκίνησης ή της λειτουργίας πτήσης (δεν πιάνει πάντα η επιλογή αυτή ενώ η επανεκκίνηση λειτουργεί πάντα). Θα ακολουθήσω και τη συμβουλή της απενεργοποίησης της αυτόματης σύνδεσης. Το ίδιο μου είπανε και εμένα στο service της Sony. Περιμένουμε το νέο update λοιπόν. Ευχαριστώ πολύ και πάλι. ΥΓ έχω μείνει τρομερά ευχαριστημένος από τη συσκευή, πολύ κρίμα ένα τέτοιο λάθος από πλευράς τους.

Tripokaridos/Head-fi

Έχουν περάσει αρκετά κινητά από τα χέρια μου και αυτό που κατάλαβα είναι ότι δεν πρέπει να ψάχνουμε τι κάνει ένα κινητό αλλά τι θέλουμε εμείς να κάνει.
Το συγκεκριμένο έχει ακριβός ότι θέλω είναι 21:9 μακρόστενο και απίστευτα βολικο μακάρι να το έβγαζαν21:9 και άλλες εταιρείες. Επίσης η μπαταρία με την ανάλυση και αυτό το επεξεργαστή κρατάει άνετα 2 μέρες. Τα χρώματα είναι εκπληκτικά και καλιμπραρισμενα στην επιλογη αρχική. Επίσης ότι είναι αδιάβροχο μέχρι ένα σημείο πολύ βολικό για τη θάλασσα που πάω και όσο να ναι πέφτει καμιά σταγόνα κι πάνω.
Κατασκευή επίσης πολύ ποιοτική. Ακόμα και τα κουμπια που αν πατάω είναι ποιοτικά στο να πλάι. Η κάμερα για την δική μου βασική χρήση είναι μια χαρά.
Θα μου πεις είναι όλα τέλεια ? Όχι θα ήθελα να είχε ένα κλικ φωτεινότητας ακόμα , και θα ήθελα να είχε ένα ακόμα ηχείο. Επίσης η τιμή είναι υψηλή.
Αγόρασα την γνήσια θήκη Sony και την Spigen hybrid τελικά έμεινα με την γνήσια κλάσεις ανώτερη σε ποιότητα επίσης καλύπτει μόνο γωνίες οπότε πιάνεις το κινητό τα υλικά του περιμετρικά , στέκεται και όρθια για να βλέπεις ταινίες. Το κακό είναι ότι παρεχη μικρότερη κάλυψη σε σχέση με τις άλλες, αλλά είναι όμορφη μικρή και με λίγο προσοχή θα είναι οκ.
Πιστεύω θα το φτιάξουν το Wi-fi κάτι ακούω για έκδοση 12 αντροιντ.
Πες μου αν λύθηκε το πρόβλημα σου με αυτό που σου είπα προσωρινά.

theoda

Θα συμφωνήσω απόλυτα για τη συσκευή. Καλύπτει και τις δικές μου ανάγκες και με το παραπάνω. Η απόδοση της μπαταρίας με έχει αφήσει άφωνο και η οθόνη δεν έχει αντίπαλο στην κατηγορία του, όσο για το μέγεθος ήταν ο λόγος που κατέληξα σε αυτή την αγορά... Το μόνο που δεν με έχει ικανοποιήσει είναι το ένα ηχείο. Εξαιρετική και φωτογραφική του, άσχετα από όσα γράφονται, είναι καταπληκτική για την κλάση του (εύχρηστη, απλές λειτουργίες και εξαιρετική ποιότητα απόδοσης χρωμάτων με τη λογική και των φωτογραφικών μηχανών της sony που δίνουν έμφαση στο πραγματικό χρώμα και όχι στο επεξεργασμένο, εξαίρεση οι βραδυνές λήψεις αλλά οκ κινητό μεσαίας κατηγορίας είναι). Σήμερα, λόγω αργίας- καιρού, θα είμαι σπίτι οπότε δεν θα καταλάβω εάν δίνει αποτέλεσμα η απενεργοποίηση της αυτόματης επανασύνδεσης θα σε ενημερώσω από μεθαύριο. Ευχαριστώ πολύ και πάλι!

theoda

Λειτουργεί τόσο η εναλλακτική απενεργοποίησης της αυτόματης επανασύνδεσης όσο και εκείνη της απενεργοποίησης του wi-fi εάν βρεθώ αρκετό χρόνο μακριά από αποθυκευμένα δίκτυα και ενεργοποίησής του και πάλι όταν είμαι εντός εμβέλειας. Τέλος, προφανώς λειτουργεί και η λύση της επανεκκινησης (που δεν την προτιμώ/ με βολεύει). Σε μαύρο χρώμα το έχω πάρει και μάλιστα το πήρα από γνωστό που το αγόρασε προ τριμήνου και δεν του άρεσε (κολλημένος με τα i-phone) οπότε το πήρα με απόδειξη και φουλ εγγύηση στα 200 ευρώ, νιώθω πραγματικά πολύ τυχερός. Κρίμα το λάθος στο update, με ξενέρωσε χωρίς λόγο, ας ελπίσουμε σύντομα να το διορθώσουν με νέο update. Γενικά η sony είναι πολύ καλή σε αυτά αρκεί να έχει την αντίστοιχη ενημέρωση και δεν ξέρω εάν οι πωλήσεις του κινητού (παγκόσμια γιατί Ελλάδα δεν..) είναι τόσες έτσι ώστε να λάβουν το αντίστοιχο feedback και να δράσουν γρήγορα. Να είσαι καλά.

Tripokaridos/Head-fi

Τελεια πολυ χαίρομαι που δουλεψε και σε εσενα , απο οτι ειδα αυτο το μενου που επιλεγεί αυτοματα να ανοιγοκλείνει ειναι κατι που εχουν τα Sony κινητα. Και απο Default Ειναι ανοιχτο . Το θεμα ειναι οτι και εγω ειχα ξενερωσει και εψαχνα να βρω λυση , κατα τυχη το βρήκα ( το εχουν και κρυφο παναθεμα τους :) ) .
To Κινητο στα 300-350 ευρο κατα την γνωμη μου ειναι πολυ καλη επιλογη . και οσο δουλευω και το μενου που ειναι απλο το αγαπαω ακομα περισσοτερο.
Στα 200 ευρο που το πειρες με εγγυση ειναι απλα τσαμπα.
Καλα οκ και το iphone που ειδα απο κοντα ειναι πανεμορφο ενα καινουργιο , αλλα ειναι πολλα και τα λεφτα του.

theoda

Μόλις πριν από λίγο μου ήλθε ενημέρωση για νέο update. Μόλις το κάνω και τεστάρω θα ενημερώσω εάν διορθώθηκε το πρόβλημα. Καλημέρα.

Tripokaridos/Head-fi

Καλημερα και εμενα σημερα το πρωι μου ηρθε ενημερωση , ελπιζω να το εφτιαξαν γιατι πραγματικα με εχει εκνευρίσει . Ο λογος ειναι οτι δεν συνδεεται στο Wifi και μου τρωει ολα τα δεδομενα . Καθε φορα επρεπε να το ελεγχω. Για να δουμε ... Για το Android 12 Εχεις ακουσει κατι ? θα βγαλουν και για εμας σιγουρα απλα δεν ξερω αν αξιζει να το περασουμε η οχι ? Και ποτε θα βγει ...

theoda

Καλημέρα και πάλι, μέχρι αυτή τη στιγμή δεν μου έχει κολλήσει. Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι δεν έχω απομακρυνθεί για μεγάλα χρονικά διαστήματα από αποθηκευμένα δίκτυα. Θα φανεί στις επόμενες ημέρες το εάν διορθώθηκε το θέμα. Για το 12 δεν έχω πληροφόρηση θα μπω σίγουρα όμως στην διαδικασία εγκατάστασής του με την ελπίδα να λυθεί μόνιμα το ακατανόητο ζήτημα που μας έχει προκύψει. Εσένα μέχρι αυτή τη στιγμή δούλεψε το update θετικά;

Tripokaridos/Head-fi

Καλημερα, μετα απο μια μερα λοιπον εκανα δοκιμες του στυλ Δουλεια wifi - Δρομος αυτοκινητο 5ghz - Σπιτι wifi - μετα σε φιλο μου με αποθηκευμενο Wifi του - Μετα Δουλεια και ξανα αυτοκινητο και Σπιτι ... Και δουλεύει αψογα χωρις ουτε μια επανεκινηση . Αν αλλαξει κατι θα σε ενημερώσω , για την ωρα δουλεύει

theoda

Καλημέρα, απλά επιβεβαιώνω την πρώτη εντύπωση που είχα καθώς και τη δική σου εμπειρία. Το τριήμερο γενικά κινήθηκα εκτός αποθηκευμένων δικτύων για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και το σύστημα δούλεψε αψεγάδιαστα. Δεν χρειάστηκε καμία επανεκκίνηση ούτε και δυσκολίες στην επανασύνδεση στα αποθηκευμένα δίκτυα. Θεωρώ ότι το πρόβλημα λύθηκε, επιτέλους. Για το 12 με έβαλες στη διαδικασία να ψαχτώ λιγάκι και ανακάλυψα σε forums του εξωτερικού ότι έχουν προκύψει διάφορα bugs στο 1 και στο 5 δεν βρήκα κάτι για το 10. Εξακολουθώ να θεωρώ ότι όταν με το καλό έλθει το update θα το κάνω με την ελπίδα εάν προκύψει το οποιοδήποτε θέμα να το διορθώσουν σύντομα. Είναι η τελευταία αναβάθμιση που θα πάρει η συσκευή από ότι ακούγεται οπότε δεν θα ήθελα να μην την κάνω (κάπου διάβασα ότι έχει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στη διαχείριση της μπαταρίας). Να είσαι καλά.

Tripokaridos/Head-fi

Οντος το εφτιαξαν , κανενα απολυτος προβλημα το Wifi . Οταν βγει θα περασω το 12 και με το που το περασω θα κανω και ενα System Reset restore για να εινα καθαρη εγκατασταση . Παντος να πω την αληθεια μου μου κανει τεραστια εντυπωση πως και δεν ειναι γνωστο αυτο το κινητο στον κοσμο ? Εχει σχεδον τα παντα... αδιαβροχο, μπαταρια και επεξεργαστη που δεν τραβαει ενεργεια, οθονη με υπεροχα calibrated χρωματα, 21;9, πολυ βολικο στο χερι να δουλευει και με ενα δαχτυλο ,ωραια ποιοτικη κατασκευση , η καμερα του η βασικη ειναι πολυ καλη , Η Selfie μονο δεν ειναι τιποτα καλο, εχει και το BT aptx για ακουστικα και ασυρματα ηχεια κτλ κτλ...
Αντε οταν βγει το 12 Update θα γραψουμε εντυπωσεις .

theoda

Δυστυχώς όλα είναι θέμα μαρκετινγκ και η sony δεν τα έχει καταφέρει καλά σε αυτό το επίπεδο, πολύ κρίμα καθώς οι συσκευές της αξίζουν καλύτερης πορείας (δεν με χαλά βέβαια που έχω μια συσκευή που ξεχωρίζει). Οι Κινέζοι πουλάν χαρακτηριστικά που όμως δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη σημασία πχ τι να τα κάνω τα 100mpixel όταν ο φακός είναι για πέταμα ή τι να τον κάνω τον φοβερό επεξεργαστή όταν το σύστημα δεν είναι σωστά σεταρισμένο.. εξαιρώ εδώ τα huawei που έχει καταπληκτικές συσκευές ακόμη και στο δικό τους σύστημα αλλά δεν είμαι έτοιμος να αποχωριστώ την google (ίσως στην επόμενη συσκευή). Η apple από την άλλη έχει φτιάξει βαρύ όνομα και δικαίως αλλά είναι μια κατηγορία πάνω και πληρώνεις ακόμη και εάν θέλεις να βγάλεις το κινητό από την τσέπη. Τέλος η samsung είναι πολύ καλή αλλά θεωρώ την απλότητα της sony πολύ πιο κοντά στις δικές μου ανάγκες και επίσης οι φωτογραφίες τους (στις Midrange συσκευές) είναι πολύ πειραγμένες από το λογισμικό. Όπως και αν έχει η συσκευή είναι καταπληκτική και μου εμπνέει εμπιστοσύνη (είναι αυτό που έχω γράψει και στην κριτική μου: toyota των κινητών) το πληρώνεις λίγο παραπάνω αλλά δεν σπάει δεν χαλάει και εξυπηρετεί. Στην αναμονή για το 12 και ελπίζω δίχως προβλήματα αυτή τη φορά. Να είσαι καλά για την επικοινωνία.

Christos_Farinis

Δεν αξίζει το κινητό αυτό για Ελλάδα. Στην vodafone δεν παίζουν VoLTE/WIFI calling και επίσης είχα πρόβλημα με το roaming σε εξωτερικό. Πήγα στην comsote και δεν παίζει το 5G γιατι η συσκευή δεν ειναι πιστοποιημένη.

Tripokaridos/Head-fi

Εμενα παιζει μια χαρα το 5G σε cosmote απο την πρωτη μερα ειναι στα 270-300 mbps στο μπαλκονι και 110-130 μεσα στο σπιτι ( Περιοχη Πειραια). Vodafone Volte/Wifi και που δουλευαν στο προηγουμενο LG που ειχα ηταν ολο προβληματα οποτε δεν ξανα ασχοληθηκα . Παντος κατι σιγουρα δεν παει καλα με την συσκευή σας ,Ξεκαθαρα αυτη την στιγμή βλεπω πανω αριστερα Cosmote με τερμα σημα και δεξια διπλα απο το σημα εχει 5G . Εμενα η αγορα εγινε απο Sony Center , Μηπως η συσκευή σας προοριζοταν για αλλες περιοχες ? Πολυ περιεργο... κριμα που ταλαιπωρειστε

theoda

Και εμένα μια χαρά δουλεύει το 5G από την πρώτη ημέρα, επίσης αρχές του μήνα ταξίδεψα και έμεινα Γαλλία για ένα 5θημερο και κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισα με το roaming. Απευθυνθείτε στην εταιρεία άμεσα, είναι προφανές ότι η συσκευή σας έχει θέμα και είναι κρίμα.

Tripokaridos/Head-fi

Οποτε και το Roaming Δουλεύει, Υποπτευομαι οτι η καποιο προβλημα εχει η συσκευη του κυρίου η μηπως ειναι καμια εκδοση για αλλες χωρες ? Θυμαμαι ειχα παρει ενα XIaomi και δεν δουλευε με τα δικτυα τα Ελληνικα πριν κατι χρονια. Παντος οντος κριμα , και εγω στην θεση του θα ειχα ξενερώσει.

Christos_Farinis

Για τα προβλήματα με vodafone είχα μιλήσει με sony και μου είπαν ότι φταίει η vodaphone. Μίλησα με vodaphone και μου είπαν ότι φταίει η sony. Άλλαξα σε cosmote και τελικά με λίγο κόπο κατάφερα να έχω volte και 5g. Το κόλπο είναι να χρησιμοποιήσεις μια υποστηριζόμενη συσκευή όπως Samsung , και να στείλεις τα κατάλληλα sms ενεργοποίησης.
Σε vodaphone to roaming δούλευε μεν, μόνο σε 3g δε.
Προφανώς δεν πρόκειται να ξανααγορασω sony.

theoda

Και εγώ στη θέση σας το ίδιο θα ένιωθα. Ευτυχώς για εμένα δεν αντιμετώπισα αντίστοιχα θέματα. Κάλη συνέχεια δίχως επιπλέον προβλήματα σας εύχομαι.

Tripokaridos/Head-fi

Παντου υπαρχουν προβληματα, και εγω δεν προκειται να ξανα αγορασω Xiaomi , μια μαρκα που ειναι αγαπητη στους περισσοτερους . Ειναι τι θα τύχει στο καθενα .

Όνομα χρήστη