Μετά το τελευταίο update της συσκευής μου έχει προκύψει το εξής: Όταν απομακρύνομαι από αποθηκευμένα wi-fi για μεγάλο χρονικό διάστημα (άνω των 3-4 ωρών) ο δέκτης wi-fi της συσκευής παρότι δείχνει ανοιχτός δεν "βλέπει" δίκτυα ούτε συνδέεται αυτόματα ακόμα και εάν το ανοιγοκλείσω τόσο από την συντόμευση όσο και από τις Ρυθμίσεις. Η μόνη λύση που έχω βρει είναι είτε να κάνω επανεκκίνηση στη συσκευή είτε να ενεροποιώ (έστω και στιγμιαία) τη Λειτουργία Πτήσης και στις δύο περιπτώσεις η συσκευή με την επαναλειτουργία της βλέπει απευθείας τα δίκτυα wi-fi και συνδέεται αυτόματα σε αυτά αμέσως. Ποτέ έως σήμερα δεν μου είχε εμφανίσει η συσκευή κάποιο θέμα ενώ έχει ενδιαφέρον ότι όσο παραμένω εντός εμβέλειας δικτύων ή δεν απομακρυνθώ από αυτά για μεγάλο χρονικό διάστημα κανένα ζήτημα με τη λειτουργία του Ασύρματου Δικτύου δεν αντιμετωπίζω. Υπάρχει κάποιος/α άλλη που έχει αντιμετωπίσει το ίδιο θέμα και εάν ναι το έχετε αντιμετωπίσει και με ποιο τρόπο;
3 Σχόλια
Πολύ ωραία! Αναμένω. Ευχαριστώ.
Το πρωί μου ήλθε ειδοποίηση και προχώρησα στο update, όλα φαίνεται να λειτουργούν ομαλά και το νέο περιβάλλον έχει βελτιωθεί. Εάν προκύψει κάποιο θέμα εντός των επομένων ημερών θα ενημερώσω.
Πριν μερες μου ηρθε και την περασα εκανα και Reset δουλευει αψογα, ειναι αρκετα ποιο Snappier απο οτι εχω καταλαβει η καμερα επισης ειναι ποιο γρηγορη σε focus κτλ , επισης τα χρωματα στην Οθονη στην επιλογη Αρχικη Ποιοτητα ειναι απιστευτη οντος δειχνει calibrated φοβερα ζεστα χρωματα . Ο ηχος επισης ειναι ποιο δυνατος στο Νετφλιξ που βλεπω . Στα ακουστικα δεν αλαξε κατι. Το περιβαλλον ειναι αρκετα ομορφο και μου αρεσει το Wifi Που ειναι μαζι με το 5G. Για την ωρα δουλευει τελεια. Φαντασου αγορασα αλλο ενα για την γυναικα μου. :)