Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
atragas

Είναι μιας χρήσης ή μπορείς να το ξαναγεμίσεις;

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Anna_M51

Δυστυχώς διαπίστωσα κι εγώ ότι είναι μια χρήσης και έχω πάρει 2 σετ...με σύριγγα δεν γεμιζει;

2 Σχόλια

atragas

Μπορεί να ξαναγεμίσει κάνοντας με τρυπάνι στο πάνω μέρος (έκκεντρα, περίπου στο κέντρο της ακτίνας του κυλίνδρου) μια τρύπα 6mm.
Από την τρύπα θα προσθέσεις με σύριγγα 50ml, 1 δόση υγρό σαπούνι & 4 νερό (50+200=250 ml).
Θα την κλείσεις με την πλαστική ασφάλεια που αφαίρεσες όταν τοποθέτησες το δοχείο την πρώτη φορά. Αν δεν έχεις την ασφάλεια, μπορείς να κολλήσεις στην τρύπα λίγη μονωτική ταινία.

Όνομα χρήστη

2 Σχόλια

atragas

Επίσημα έχεις δίκιο. Αλλά μπορεί να ξαναγεμίσει κάνοντας του στο πάνω μέρος μια τρύπα 6mm με ένα τρυπάνι, την οποία και θα κλείσεις με την πλαστική ασφάλεια που αφαιρείς όταν το ανοίγεις πρώτη φορά.

thodoris_mug

Επίσημα ναι πρέπει να αγοράσεις ξανά σαπούνι... Υπάρχουν τρόποι με άνοιγμα το καπάκι το πάνω μέρος δηλαδή με ένα κατσαβιδάκι ώστε να φτιάξεις το δικό σου σαπούνι σε αναλογία 50ml με μία σύριγγα μία δόση σαπούνι και τέσσερα νερό δηλαδή 250ml ... Υπάρχουν αρκετοί τρόποι κ στο γιουτούμπ φτιάχνοντας δικό σου σαπούνι που θα σου κρατήσει καιρό...

Όνομα χρήστη