Θέλω να κάνω ηχογραφήσεις και να κάνω μετά εισαγωγή μουσικής. Δηλαδή να βάλω να ακούγεται η μουσική σαν χαλί και από πάνω να ακούγεται η φωνή μου. Με αυτό θα μπορώ να το πετύχω ή θα χρειαστώ κάτι άλλο? Μιλάω από πλευράς συσκευής.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Θέλω να κάνω ηχογραφήσεις και να κάνω μετά εισαγωγή μουσικής. Δηλαδή να βάλω να ακούγεται η μουσική σαν χαλί και από πάνω να ακούγεται η φωνή μου. Με αυτό θα μπορώ να το πετύχω ή θα χρειαστώ κάτι άλλο? Μιλάω από πλευράς συσκευής.
1 Απάντηση
Η ιδια η κονσολα δεν εχει μνημη να κρατησει την ηχογραφηση. Η πιο καλη λυση ειναι με ενα DAW (sequencer οπως πχ τα Cubace, Ableton, Reaper κλπ) Γραφεις πρωτα την μουσικη και μετα την φωνη(ή και συχγρωνως) Γραφεις οσα καναλια θελεις, διορθωνεις, κοβεις κλπ. Η κονσολα ειναι μονο για να περασεις τον ηχο στον υπολογιστη επειδη κανει προενισχηση και μειξη και αν θελεις βαζεις και εφε (βαθος) και βεβαια μπορεις να ηχογραφησεις συγχρωνως βαζοντας μικροφωνο, οργανα σε διαφορετικα καναλια της κονσολας.
Προσοχη στο Phantom. Mην βαλεις πυκνωτικο μικροφωνο ο οποιο εχει ηδη μεσα δικη του μπαταρια - θα καει η καψα -. Τα δυναμικα μικροφωνα δεν εχουν προβλημε με αναμενο το Phantom. Το πιο απλο και free για κατεβασμα DAW ειναι το Reaper. Αλλη λυση να βαλεις σε ενα καναλι να παιζει μουσικη απο το κινητο σου (ή απο αλλη πηγη) και σε αλλο καναλι το μικροφωνο. Κανεις δηλαδη συγχρωνως μιξαρισμα. Επιζω να βοηθησα αν καταλαβα καλα την ερωτηση σου.