Ρε παιδιά έχω πάρει το ρολόι κ όλη την ώρα μου κάνει αποσύνδεση από το μπλουτουθ του κινητού αυτό είναι φυσιολογικό..?? Επίσης δέν ξανά μπαίνει μόνο τού πρέπει να μπώ εγώ στην εφαρμογή του κινητού κ να πατήσω επανασύνδεση..
See in detail the terms of use for the Product Questions
Ρε παιδιά έχω πάρει το ρολόι κ όλη την ώρα μου κάνει αποσύνδεση από το μπλουτουθ του κινητού αυτό είναι φυσιολογικό..?? Επίσης δέν ξανά μπαίνει μόνο τού πρέπει να μπώ εγώ στην εφαρμογή του κινητού κ να πατήσω επανασύνδεση..
2 Replies
Αν εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα, επικοινώνησε τηλεφωνικά με το επίσημο service της Huawei στην Αθήνα (οδό Μιχαλακοπούλου) να σε κατευθύνουν για την επίλυσή του. Τα παιδιά εκεί (άνδρες - γυναίκες) είναι πολύ ευγενικά και εξυπηρετικά. Προφανώς χρειάζεται επανεγκατάσταση των σχετικών εφαρμογών συγχρονισμού (κινητού-ρολογιού).
Huawei με Huawei δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τώρα με iPhone θεωρώ είναι σίγουρο ότι θα υπάρχει θέμα. Με άλλα Android κινητά ίσως κάποια θέματα συμβατότητας. Όλα ξεκινάνε με ένα factory reset στο κινητό, αλλά αν είναι παλιό, θεωρώ ότι σίγουρα θα εξακολουθείς να έχεις θέματα. Τελευταία περίπτωση να έχει θέμα το ίδιο το ρολόι