Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Sterp_os

Ξερει κανείς που μπορεί να οφείλεται το γεγονός ότι η κάμερα παρουσιάζει παγώματα στη εικόνα ιδιαίτερα όταν κάνει motion ditection; Υπάρχει περίπτωση να οφείλεται σε ασθενές σήμα internet; Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι αλλο για το οποίο να συμβαίνει και μου δείχνει όντως poor σήμα τις περισσότερες φορές.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

GRIGORIS MAV

Κατα 90% ναι φταιει η συνδεση της καμερας με το ρουτερ σου να ειναι λιγο το σημα που παει στην καμερα σου ..... η ειναι γενικα φτωχη η ταχυτητα του ιντερνετ σου . Εαν ειναι το προβλημα μεταξυ καμερας κ ρουτερ παρε ενα ζευγαρι tp-link deco (ασυρματη μεταδοση ιντερνετ εντος σπιτιου κ δημιουργια ασυρματου εσωτερικου δικτυου) κ καθαρησες . Βαλε το ενα deco διπλα στο ρουτερ σου το αλλο καπου αναμεσα στην καμερα κ το ρουτερ σου το ιδιο εχω κανει κ εγω κ το συστημα πολλων καμερων απογειωθηκε κ ειναι ευκολο στην εγκατασταση του το deco ασε που θα λυσει κ αλλα προβληματα . Εαν ειναι ομως φτωχο το ιντερνετ λογω παροχου στο ρουτερ σου περνεις τηλεφωνο τον παροχο σου . Για να το διαπυστωσεις τρεχα μια ταχυτητα με το okla πατωντας βεβαια σαν επιλογη τον παροχο της περιοχης σου

Όνομα χρήστη