Ως τώρα χρησιμοποιώ το router της cosmote(τουλάχιστον 7 χρόνων ). Για αυτό το router ποιο μόντεμ να πάρω; Αξίζει να το συνδέσω με το υπάρχων ρουτερ που είναι και μόντεμ η θα μειώσω την απόδοση του tp link?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Ως τώρα χρησιμοποιώ το router της cosmote(τουλάχιστον 7 χρόνων ). Για αυτό το router ποιο μόντεμ να πάρω; Αξίζει να το συνδέσω με το υπάρχων ρουτερ που είναι και μόντεμ η θα μειώσω την απόδοση του tp link?
1 Απάντηση
Αν έχεις μεγάλο (ή μακρόστενο) σπίτι ή πάνω απο 2 άτομα να συνδέονται ταυτόχρονα σε αυτό αξίζει την αγορά για την έξτρα σταθερότητα. Επίσης αν χρησιμοποιείς έξυπνες συσκευές είναι μονόδρομος. Τέλος μειώνει δραματικά τα κολλήματα σε κλήσεις είτε αυτές είναι messenger/viber με ή χωρίς κάμερα και αντίστοιχα σε προγράμματα όπως MS Teams. Αν δεν το χρειάζεσαι για έστω ένα απο τα παραπάνω το αγοράζεις τσάμπα - δεν σου χρειάζεται.
4 Σχόλια
Έχεις να μου προτείνεις κάποιο; Ο χώρος είναι μεγάλος και σύ είμαστε γύρω στις 9 συσκευές
Είναι μια πολύ καλή επιλογή το συγκεκριμένο. Δοκιμασμένο σε 100 τ.μ. και γραμμή OTE ftth, απο την μια άκρη του σπιτιού στην άλλη έπιανα 35 download 10 upload. Αν σκεφτείς ότι ενδιάμεσα είχα 2 τοίχους και κλειστή πόρτα.
Στη διαχείριση συσκευών δεν το έχω δοκιμάσει διεξοδικά καθώς είμαστε μόνο 2 άτομα αλλά έξυπνες συσκευές τις διαχειρίζεται με ταχύτητα, δίχως προβλήματα.
Άρα αν κατάλαβα σωστά, προτείνεις να χρησιμοποιήσω το συγκεκριμένο router και να το συνδέσω με το παλιό router της cosmote που χρησιμεύει ως modem. Σωστά; Διότι από ότι κατάλαβα το AX73 σ είναι μόνο router και για να δουλέψει χρειάζεται και modem.
Με συγχωρείς για την επιμονή για κατανόηση, αλλά θα θελα μια καθοδήγηση από κάποιον χρήστη του router αυτού (γιατί με μπέρδεψαν διαφορά που διάβασα στο Ίντερνετ )
Ναι, του παρόχου σου δεν το πειράζεις. Συνδέεις αυτό με ένα καλώδιο Ethernet που αν θυμάμαι καλά σου έχει μέσα στη συσκευασία και κατεβάζεις και την εφαρμογή Tether στο κινητό και τα κανείς όλα από εκεί. Αν η τοποθέτηση του γίνει και σε κεντρικό σημείο του σπιτιού θα δεις μεγάλη διαφορά αλλά και να μην είναι πάλι θα δεις να πιάνεις σήμα σε προηγουμένως νεκρά σημεία όπως ανέφερα και στην περίπτωση μου στο πάνω σχόλιο.