Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Dionisis_Loukopoulos

Καλησπέρα, το φως ανάβει μόνο από το τηλεχειριστήριο, ή και από τον διακόπτη του τοίχου?

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Sotiris_Panagopoulos

Ανάβει και από τον διακόπτη, μόνο που δεν μπορείς να επιλέξεις είδος φωτισμού και κάθε φορά είναι διαφορετικός, Ψυχρός ή θερμός.

1 Σχόλιο

Sotiris_Panagopoulos

Συμφωνώ με την απάντηση του theo07. Θα συμπληρώσω διευκρινιστικά τα εξής: Αν θέλεις να ανβοσβήνεις το φως από τον διακόπτη, αρκεί να μην το σβήσεις από το τηλεχειριστήριο, αλλά από τον διακόπτη. Για να επαναφέρεις τη λειτουργία του ανεμιστήρα απλά ανάβεις το φως πάλι από τον διακόπτη και στη συνέχεια χρησιμοποιείς μόνο το τηλεχειριστήριο.
Όσον αφορά το είδος φωτισμού, θέλω να διορθώσω το παλιότερό μου σχόλιο, γιατί στην πορεία διαπίστωσα ότι αν αφήσεις για λίγη ώρα την επιθυμητή απόχρωση, χωρίς να συνεχίσεις στην επόμενη, η επιλογή αποθηκεύεται.

Όνομα χρήστη
theo07

Ο διακόπτης του τοίχου στην ουσία ανοίγει και κλείνει το ρεύμα στον ανεμιστήρα. Οι ανεμιστήρες αυτοι είναι ρυθμισμένοι έτσι ώστε όταν πατάς το διακόπτη και κλείνεις-ανοίγεις την παροχή ρεύματος, να σβήνει-ανάβει το φως, αλλά αν παράλληλα δουλεύει και ο ανεμιστήρας, θα κλείσει και δεν θα ανοίξει μαζί με το φως. Αν θέλεις να δουλεύει ο ανεμιστήρας και να έχεις κλειστό το φως δε γίνεται από το διακόπτη του τοίχου Αλλά μόνο από το τηλεχειριστήριο

Όνομα χρήστη