Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
blacksheep

αγόρασα εχθές την οθόνη το θέμα είναι ότι σε fullscreen και στο youtube και valorant εχει δεξιά και αριστερά μαύρο λες αντι για 29 εχω 9 δεν ξερω αμα κανω εγώ κατι λάθος η αμα υπάρχουν άτομα με το ιδιο πρόβλημα σαν και εμένα

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Tsiro_

το youtube και καποια παιχνιδια δεν υποστιριζουν την αναλυση της οθονης το 21:9 γιαυτο ειναι ετσι πρωτα ψαχνεσε και μετα αγοραζεις

2 Σχόλια

blacksheep

ναι αλλά κάνεις δεν αναφέρει τίποτα περα από εμένα, ακόμη και αμα δεις review σε youtube ο ιδιος λέει ότι είναι εντάξει και αναφέρω ότι σε παιχνίδια steam είναι εντάξει αλλά αμα δεν μπορείς να δεις anime δεν γίνετε τίποτα αυτά τα μαύρα δεξιά και αριστερά είναι yamata

TeleEditing

Πρέπει να κάτσεις και να δεις τι σημαίνει το aspect ratio. Η οθόνη είναι μια χαρά και ακόμα και μια άλλη με ίδιο ratio που κάνει $2000 θα έχει την ίδια συμπεριφορά. Είναι κυρίως για video editing, programming etc.. Απλά γενικά οι youtubers υποθέτουν ότι άμα κοιτάς να αγοράσεις ένα τέτοιο monitor ότι ξέρεις έστω και τα βασικά για το aspect ratio. Υπάρχουν τρόποι για να κάνεις zoom και να φύγουν οι μπάρες, άλλα έτσι χάνεις μέρος του βίντεο (ουσιαστικά crop).

Όνομα χρήστη
Panos_Voumvakis

Παίζει ρόλο η κάρτα γραφικών που έχεις και αν υποστηρίζει τα 2560*1960. Σε win10 δεξί κλικ στο φόντο και στις ιδιότητες γραφικών. Παίζει και σε win7 . Σε αλλά δεν ξέρω. Σε Mac που το είδα αυτόματα την είδε!

5 Σχόλια

blacksheep

και στο youtube που κάνουν αλλα και γενικός δεν αναφέρετε λεπτομερώς το πρόβλημα , ποιος αγοράζει οθόνη 200 εύρω όταν μπορείς να πάρεις ποιο δυνατή από αυτή https://www.skroutz.gr/s/33307844/Samsung-G32A-S24AG320NU-VA-Gaming-Monitor-24-FHD-1920x1080-165Hz.html?from=account_favorites που θα μπορώ να εχω full screen ακόμη και εδώ τα παιδιά που έγραψαν δεν ανέφεραν τουλάχιστον το θεμα youtube.
Για εμένα η λύση ήταν μια έφυγε μαζί με το κουτι δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με μέτριο αντικείμενο

geiasoy

αν η κάρτα γραφικών ή το καλώδιο ή η εφαρμογή- παιχνίδι δεν υποστηρίζουν την ανάλυση της οθόνης τότε κακώς την πήρες, τί κάρτα γραφικών έχεις και τι καλώδιο; μήπως χρησιμοποιείς μετατροπέα;

TeleEditing

Αυτή δεν είναι IPS και άρα τα χρώματα δεν είναι ακριβή για επαγγελματική δουλειά. Είναι πιο μικρή κατά 5" και 16:9 δεν βολεύει για video editing.

Όνομα χρήστη