Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
paschopoulou

Πήγα να το δω στο Πλαίσιο αλλά δυστυχώς το εκθεσιακό που είχαν ήταν το προηγούμενο μοντέλο. Βρήκα το πληκτρολόγιο τραγικό! Είναι τόσο ρηχό που δεν νιώθεις ότι πατάς κάτι. Περισσότερο ότι χτυπάω τα δάχτυλά μου σε μια σκληρή επιφάνεια ένιωθα! Απ' ό,τι ακούω πολύς κόσμος είχε παράπονα από τα πλήκτρα τύπου butterfly και τώρα λένε το βελτίωσαν. Αν κάποιος έχει εμπειρία και από τα δύο θα ήθελα να μου πει τη γνώμη του. Ευχαριστώ!

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Geooo

Δεν το βελτίωσαν το butterfly, το αντικατέστησαν με νέο πληκτρολόγιο που βασίζεται σε άλλο μηχανισμό. Η διαδρομή πλέον είναι μεγαλύτερη από ό,τι πριν, μικρότερη από ό,τι συνήθως σε windows laptops. Τα πλήκτρα είναι μεγαλούτσικα και αρκετά σταθερά. Εμένα μου φαίνεται ιδανικό.

1 Σχόλιο

paschopoulou

Εννοούσα βελτίωσαν το πληκτρολόγιο, όχι το μηχανισμό butterfly, δεν το διατύπωσα σωστά. Έχω την εντύπωση ότι τα περισσότερα laptops μέχρι τις 13-14 ίντσες έχουν πλήκτρα με πολύ μικρή διαδρομή. Πολύ ευχάριστο λοιπόν ότι το magic keyboard έχει πλήκτρα με μεγαλύτερη διαδρομή, ειδικά αν έχεις συνηθίσει σε παλιότερους υπολογιστές. Ελπίζω να είναι και σχετικά αθόρυβο. Ευχαριστώ και πάλι!

Όνομα χρήστη