What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
paschopoulou

Πήγα να το δω στο Πλαίσιο αλλά δυστυχώς το εκθεσιακό που είχαν ήταν το προηγούμενο μοντέλο. Βρήκα το πληκτρολόγιο τραγικό! Είναι τόσο ρηχό που δεν νιώθεις ότι πατάς κάτι. Περισσότερο ότι χτυπάω τα δάχτυλά μου σε μια σκληρή επιφάνεια ένιωθα! Απ' ό,τι ακούω πολύς κόσμος είχε παράπονα από τα πλήκτρα τύπου butterfly και τώρα λένε το βελτίωσαν. Αν κάποιος έχει εμπειρία και από τα δύο θα ήθελα να μου πει τη γνώμη του. Ευχαριστώ!

Username

1 Reply

Geooo

Δεν το βελτίωσαν το butterfly, το αντικατέστησαν με νέο πληκτρολόγιο που βασίζεται σε άλλο μηχανισμό. Η διαδρομή πλέον είναι μεγαλύτερη από ό,τι πριν, μικρότερη από ό,τι συνήθως σε windows laptops. Τα πλήκτρα είναι μεγαλούτσικα και αρκετά σταθερά. Εμένα μου φαίνεται ιδανικό.

1 Comment

paschopoulou

Εννοούσα βελτίωσαν το πληκτρολόγιο, όχι το μηχανισμό butterfly, δεν το διατύπωσα σωστά. Έχω την εντύπωση ότι τα περισσότερα laptops μέχρι τις 13-14 ίντσες έχουν πλήκτρα με πολύ μικρή διαδρομή. Πολύ ευχάριστο λοιπόν ότι το magic keyboard έχει πλήκτρα με μεγαλύτερη διαδρομή, ειδικά αν έχεις συνηθίσει σε παλιότερους υπολογιστές. Ελπίζω να είναι και σχετικά αθόρυβο. Ευχαριστώ και πάλι!

Username