What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
chriso1nikii

Σας παρακαλώ απαντήστε μου . Τα deal είναι καλύτερα από αυτο ? Σε πόσα χρόνια χαλάει ? Αξίζει τα λεφτά του ? Αν πέσει κάτω χαλάει και σπάει ? Το touchpad σημαινει ότι μπορείς να το χειριστείς και με τα χέρια σου δηλαδή να ακουμπήσεις την οθόνη ? Αξίζει πιο πολύ να πάρεις iMac υπολογιστή ?
Όποιος θέλει απαντάει σε όποια ερώτηση θέλει , δεν θέλω να σας πιέσω ????

Username

1 Reply

dim_mpat

Δεν είχα ποτέ μου κάποιο λάπτοπ dell για αυτό και δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό.
Το λάπτοπ αυτό πιστεύω πως θα διαρκέσει σίγουρα 6 με 7 χρόνια. Εγώ προσωπικά το έχω 1 μισή και δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα.
Η οθόνη όχι δεν είναι αφής. Μόνο με την επιφάνεια αφής (trackpad) που μετακινεί το κέρσορα μπορείς να το χειριστείς , όπως όλα τα λάπτοπ , δεν λειτουργεί σαν τάμπλετ.
Ο iMac είναι κάτι διαφορετικό. Πρέπει να σκεφτείς τη χρήση θέλεις να κάνεις και έπειτα να αποφασίσεις. Θες έναν φορητό η ένα σταθερό υπολογιστή ? Θες μια οθόνη 24 ιντσων η 13? Η μόνη διαφορά είναι η οθόνη και το "είδος" του υπολογιστή (φορητός η σταθερός). Όσον αφορά τον επεξεργαστη, είναι ο ίδιος ακριβώς. Η μπαταρία στο macbook είναι πολύ καλή. Εμένα με μέτρια προς βαριά χρήση μου βγάζει 4 ημέρες. Οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα να είναι συνδεδεμένο το λάπτοπ στην πρίζα. Ελπίζω να βοήθησα!

Username